Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var günlük temizlik yapmama gerek kalmıyo valla büyük rahatlık imkanı olan almalıHanımlar robot süpürge alıcam evime roidmi eve plus almayı düşünüyorum var mı kullanıp memnun kalan?
özellikleri nasıl kullanışlı mı?Canım ben kullanıyorum 1 ay oldu alalı memnunum.
baya kullanışlı şarjı çok uzun süre gidiyo evim büyük bi de benim temizlik zor oluyodu işimi çok kolaylaştırdı hem süpürüyo hem siliyoözellikleri nasıl kullanışlı mı?
Günlük temizlik çok zorluyo beni çalıştığım için aklımda robot süpürge almak var 3 süpürge arasında kaldım bi araştırcam bunu dabaya kullanışlı şarjı çok uzun süre gidiyo evim büyük bi de benim temizlik zor oluyodu işimi çok kolaylaştırdı hem süpürüyo hem siliyo
ben de çalışıyorum insanın eli ayağı oluyo resmen iyiki almışım diyorum tavsiye ederim canımGünlük temizlik çok zorluyo beni çalıştığım için aklımda robot süpürge almak var 3 süpürge arasında kaldım bi araştırcam bunu da
çok kullanışlı hem de eşyalara takılmıyo haritalama sistemi çok iyi dip köşe her yeri temizliyoözellikleri nasıl kullanışlı mı?
çocuklu veya çalışan kadınlar için çok iyi zamandan tasarruf resmenBenim de 2 küçük çocuğum var. açıkçası temizliğe vakit bulamıyorum haftada 1 gün anca yapıyorum böyle de hiç içim rahat etmiyo robot süpürge çok mantıklı geliyo
benim gibi üşengeç kadınlar için de öyleçocuklu veya çalışan kadınlar için çok iyi zamandan tasarruf resmen
evet üşengeç insanlar içinde harika gerçekten çekim gücü pisliğini kendi boşaltması falan çok iyi özelliklerbenim gibi üşengeç kadınlar için de öyle
Alırken ben de fiyatına değer mi acaba diye düşündüm ama inan bi ev için alınabilecek en kullanışlı alet sanki evde yardımcı varmış gibi oluyokızlar bende istiyorum ama fiyatına değer mi gerçekten malum biraz tuzlu bu süpürgeler
değiyor valla hele temizliğe vaktin yoksa çok büyük rahatlık dışardayken bile uygulama üzerinde çalıştırabiliyosunkızlar bende istiyorum ama fiyatına değer mi gerçekten malum biraz tuzlu bu süpürgeler
Benim arkadaşımda başka bi markanınki var kullanımı çok zordu onun uygulaması İngilizce olduğu için zar zor çözdü nasıl kullanacağını haritalamayı falan çok zor yapmış bunda nasıldeğiyor valla hele temizliğe vaktin yoksa çok büyük rahatlık dışardayken bile uygulama üzerinde çalıştırabiliyosun
Bunun uygulaması Türkçe o yüzden ben hiç zorlanmadım. Haritalamayı da ilk aldığımda bende beceremedim ama müşteri hizmetlerini aradım anlattılar nasıl yapacağımı kolaymış meğerse yarım saatte tüm evi haritalattımBenim arkadaşımda başka bi markanınki var kullanımı çok zordu onun uygulaması İngilizce olduğu için zar zor çözdü nasıl kullanacağını haritalamayı falan çok zor yapmış bunda nasıl
uygulama Türkçe olması çok iyiymiş benim ingilzicem baya kötü hatta yok diyebilirimBunun uygulaması Türkçe o yüzden ben hiç zorlanmadım. Haritalamayı da ilk aldığımda bende beceremedim ama müşteri hizmetlerini aradım anlattılar nasıl yapacağımı kolaymış meğerse yarım saatte tüm evi haritalattım
benimde öyle valla türkçe olması büyük kolaylık uygulamada hiç karmaşık değil zatenuygulama Türkçe olması çok iyiymiş benim ingilzicem baya kötü hatta yok diyebilirim
Evniz kaç mt2 kare acaba? Benim evim 160 mt2 şarjı yeterli gelir mi tüm evi silip süpürmeye?Bende de var günlük temizlik yapmama gerek kalmıyo valla büyük rahatlık imkanı olan almalı