Ayrıca...Kahveden röfleye geçen birisi için ilk bakışta inanılmaz bir değişim olacağı için gözünüze çok başka gelebilir, yadırgayabilirsiniz ama buna da baştan hazırlıklı olmalısınız değil mi?:))))))))
ya arkadaşlar tamam rengi tutmaz röflenin bayaz olur vs vs..ama benim röflem güzeldi ilk yapıldığında asıl sorun şu röfle saçı maf ediyor inceltiyor tiftik bişey yapıyor kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum röfleyi..ben kurtuldum uzattım saçımı kalan röflleri de çikolata yaptım kurtuldum yakmayın saçlarınızı...
arkadaşlar.. kim ne derse desin insanın kendi doğal saç rengi gibisi yok. tabi akne gibi rahatsız edici sebepleriniz fazla yoksa. bu işe hıç bulaşmamış olanlar için hiç acele etmeyin derim ben.şahsen 6 gün önce başıma gelen röfleleri atsam atamıyorum satsam satamıyorum(
güvendiğim, yıllardır gittiğim 120 tl bayıldığım bi kuaföre yaptırdım.. istediğim rengi seçtim. saçım zaten kahveydı.. bı kaç ton açığı olacaktı yaptığı işlem. yemin ediyorum.. saçım yıkandı hayretler içinde kaldım.. çünkü 50 kat açığıydı .. ve gölge istediğim halde röfle yapmış saçıma. kişinin bişi yapmadan önce hiç acele etmemesi iyice araştırıp ögrenmesi gerektiğine dair bir kez daha ders aldım..
kuaför gel cilayı akıtayım dedi.. ama gitmekten vazgeçtim. daha fazla saçımı yıpratmasına izin vermiycem.15-20 gün sonra daha dogal bı kahveye kendım boyayacağım.
daha mantıklı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?