Saç Rengi ve Saç Boyama röfleyle gelen mutsuzluk..

• Konu Sahibi Konu Sahibi reis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

reis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
17
0
86
İstanbul
herkese merhaba..

saçlarıma ilk kez röfle yaptırdım. acımı en ıyı kim anlar dediğimde ise aklıma kadınlar kulübü geldi. özetle!

filmin başında ..mutlu mutlu bir kız idim..kaşındım saçımda bir değişiklik istedim..
güvendim kuaföre gittim..gölge dedim renk seçtim..
kuaför alakasız bir renkle röfle yaptı(bunu da sonradan öğrendim)..öncesinde 27 yaşında olmama rağmen 20 gösteren kahverengi saçlı güzelce, şirince bir kız iken, saçları erken beyazlamış 35 lerde bir insan oldum.. ve kuaförden ağlayarak çıktım:)..

gerçekten saçlarım 50 kat açık halde beyaz gibi duruyor ışıkta.. napıcam ben şimdi..?
6 gün oldu henüz. kuaförüm çok sabırsızsın diyor.. cila yapmış üstüne yıkanırken..10-15 gün renk değişecekmiş..sizce?

istersen gel ben cila ile akıtayım yeniden ya da eski saç rengine boyayayım dedi..
benim istediğim renkleri ekliyorum.. kendim boyasam daha mantıklı sanırım. hiç cesaretim ve güvenim kalmadı.. ne dersiniz..?

yardım edicek misiniz..?(

bende röfle yaptırmayı düşünüyordum ama seneden sonra vazgeçtim ben 26 yaşındayım saçımda ak çok röfle olursa çok belli olmaz demişlerdi vazgeçtim

bencede kendin boya için rahat etsin

geçmiş olsun arkadaşım kuaförün doğru söylemiş cila yaptıysa eğer o renk daha küllü bi renk oluyor bende yaptırıyorum çünkü ama yıkadıkça o renk akıcak ve daha canlı bir renge dönüşecek biraz sabretmen lazım genellikle renk otursun iyice diye cila atarlar ilk yapıldıgında çok çiğ durduğu için ama yıkaya yıkaya düzelir merak etme he baktın hala hoşuna gitmedi renk ozamn koyu renge boyarsın saçını ama biraz beklemeni tavsiye ederim sevgiler ..

hevesini kırmak istemezdim üzgünüm.. başıma gelen aynen böyle.beyaz gibi bişi oldu saçlarım.. nasıl yaptıklarını, ne yaptıklarını görmeden sakin hareket etme... baksana eğer benim ki normal bi röfleyse evet akların gözükmez gerçekten. çünkü komple beyaz gibi duruyor zaten (

yaa umarım yıkaya yıkaya değişir..bı 10- 15 gün geçsin kendim boyıycam..

çok teşekkür ederim aysa .. bu kuaförler neden böyle.. ben ne renk istedim ne renk oldum çıktım kuaförden. bır de değişir değişir diye göndermiyorlar mı eve.. yıkadıkça değişse bile ben sarı istemedim . başa gelen çekilecek mecbur !

sizce o eklediğim renkleri boyayarak elde edebilir miyim peki?

benim saçlarım da röfleli ben çok memnunum.
Röflenin yaşı biraz olgun gösterdiği doğru, bu yüzden çok genç bayanlara önermiyorum şahsen.

Yalnız bembeyaz gibi durmasını anlamadım..
Tabii röflenin de tonları var, çok açık bir ton yapmış sanırım kuaförünüz ama onu koyulaştırması da kendi elinde kuaförünüzün..

Şu da var ki, röflenin tonu, yaptırdıktan 15-20 gün tam olarak oturur, yıllardan röfle kullanan birisi olarak bunu söyleyebilirim..

Ama sizinkinde başka bir durum varsa, 10-15 gün bekleyin tekrar gidin kuaförünüze, hafif koyulaştırsın..

kesinlikle doğru deniz. herkesin benimki gibi olmayacağı kesin.kimsenin hevesini kırmak istemem.. başıma gelen bir şansızlık sanırım.. inanılmaz açık bir renk oldu röflelerim.. açılmalarını bekliyorum.
hemen boyanmaz üstüne değil mi..?

rica ederim arkadaşım elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyorz ama bu kadar moralni bozma olmadı gider boyarsın çözülmicek bir sorun değil eklediğin resimlere baktım muhakkak elde edebilceğin renkler vardır ama benim o renklerle ilgili fazla bilgim yok hani numarası markası falan o yüzden bilen arkadaşlar sana yardımcı olur emin olabilirsin ben yanlış yönlendirmek istemem seni ben daha çok küllü ve sarı renkleri biliyorum:)..

lütfen bana da bi akıl verin...röfle yaptırdım dibi bakır bu ne iştir??
ne yapmalıyım bu bakırlık yada kızıllık neden oldu bilmiyorum
kuaförümü mü değiştirsem arkadaşlar röfle mağdurlarına bi fikir noolur
ya ben altın sarısı saçlar isterken işe bak...mafoldumben

ya arkadaşlar tamam rengi tutmaz röflenin bayaz olur vs vs..ama benim röflem güzeldi ilk yapıldığında asıl sorun şu röfle saçı maf ediyor inceltiyor tiftik bişey yapıyor kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum röfleyi..ben kurtuldum uzattım saçımı kalan röflleri de çikolata yaptım kurtuldum yakmayın saçlarınızı...

evet reis haklısın ama biraz boyamadan önce bekle derim saçının çok yıpranmaması açısından bide o cilanın iyice akması açısından

sana kuaförün dip boya yaptımı dip boya yaptıysa ondan olmuştur yada röfleden dipleri iyi açılmamıştır..

sana kuaförün dip boya yaptımı dip boya yaptıysa ondan olmuştur yada röfleden dipleri iyi açılmamıştır..

yaptı cnm dibimi böyle açık bakıra boyadı...ben kaldım allah allah dedim bekliyim nolcak acaba...sonra röfle bitti tamam sarı olan yerler iyi de dibi ve aralarda kızıllık var bense böyle altın sarısı içinde kızıllık bakırlık olmayan bi röfle istiyodum iğrenç resmen sacımın dipleri....

sana katılıyrum. kafamı vuruyorum sımdı. en çok uzulduğum sey de o.. hem istediğim gibi olmadı hem de sımdı rengini düzeltmek için bısuru boya falan yaptırmam gerekıcek. allahtan saçlarım kısa.. hemen kahvelı, kestaneli bi renge boyayıp..bıran once uzatıp kestırıcem rofleli yerleri..

daizii.. inan bi ilacım olsa kafama sürücem.. tecrübelilerre çok iş düşüyor burda..

anladım cnm dip rengini neden o renk yapmış ilginç bende senin gibi sarıların arasında kızllık hiç sevmem daha çok açık küllü kumral renklerde bi renk yapsaymış keşke
napabilrisin acaba ya kuaförüne söyle düzeltsin ben kızıllık istemiorum de eğer sadece dipleri olsa kllü kumralla diplerini boyamanı tavsiye ederdim ama sarıların arasında da var anladığım kadarıyla kızllık

sorma reis ya...ya ne kadar şanssızmışım diyorum
kızlara bakıyorum harika röfle yaptırmışlar saçları pırıl pırıl...
kendi kafama bakıyorum bu ne diye?
off of o kadar mutsuzum ki anlatamam
yahu sarı saçın içinde kızılın işi ne??
nasıl yaparsın bunu be adam diye gidip çemkirmek istiyorum kuaförümekötükedihüso
ne yapıyım arkadaşlar nolur bi akıl verin

var canım var malesef...istediğim sarılar da var içinde ton olarak
kızıl diyebileceğim saçlar da var...
ve ne kadar adi ucuz durduğunu anlatamam
sanki 20 milyona yaptırmışım gibi duruyor
offf of ben bu kuaföre ne diyim şimdi?
kuaförü mü değiştirsem napsam

ben sana şöyle bir tecrübemi anlatıyım
önceden bi kuaöfrde saçıma röfle attırttım ama dipleri iyi açılmadı ve turuncu kızıl gibi iğrenç bişi oldu tabi sarıların arasındada vardı bu kızllık bende hiç sevmedim ve sinir oldum gittim küllü kumral boya aldım ve sarılara değdirmeden diplerdeki turunculuklara ve rahatsız eden aradaki bazı kızıllar bu boyayı sürdüm birz bekletip yıkadım ve eski halinden daha çok memnun kaldım ama tabi buda cesaret meselesi seninde açını bilemiorum suanda ama ben bu sekilde bu kötü görüntüden bi nebze olsun kurtuldum ve rahatladım..

bence cnm git kuaförüne ve begenmediğini ve bu sekilde istemedğini söyle düzelttrmeye çalış yada para mühim deilse başka kuaförede gidebirlisn

daizie.. bu gibi durumlarda kuaförden hakkını aramaktan yanayım. çok tecrübesizim boya, röfle işlerinde, o yüzden yanlış bısı soylemekten çekiniyorum.

nasıl ki magazadan bı elbıse aldığımızda bı problemi olunca götürüyoruz. aynı durum hatta haklılığı daha da fazla. git ne bu saç.. istediğimle alakası var mı de.. bence tekrar boyayıp düzeltsin canım saçlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…