çok teşekkür ederim aysa .. bu kuaförler neden böyle.. ben ne renk istedim ne renk oldum çıktım kuaförden. bır de değişir değişir diye göndermiyorlar mı eve..yıkadıkça değişse bile ben sarı istemedim . başa gelen çekilecek mecbur !
sizce o eklediğim renkleri boyayarak elde edebilir miyim peki?
kesinlikle doğru deniz. herkesin benimki gibi olmayacağı kesin.kimsenin hevesini kırmak istemem.. başıma gelen bir şansızlık sanırım.. inanılmaz açık bir renk oldu röflelerim.. açılmalarını bekliyorum.
hemen boyanmaz üstüne değil mi..?
lütfen bana da bi akıl verin...röfle yaptırdım dibi bakır bu ne iştir??
ne yapmalıyım bu bakırlık yada kızıllık neden oldu bilmiyorum
kuaförümü mü değiştirsem arkadaşlar röfle mağdurlarına bi fikir noolur
ya ben altın sarısı saçlar isterken işe bak...mafoldumben
sana kuaförün dip boya yaptımı dip boya yaptıysa ondan olmuştur yada röfleden dipleri iyi açılmamıştır..
yaptı cnm dibimi böyle açık bakıra boyadı...ben kaldım allah allah dedim bekliyim nolcak acaba...sonra röfle bitti tamam sarı olan yerler iyi de dibi ve aralarda kızıllık var bense böyle altın sarısı içinde kızıllık bakırlık olmayan bi röfle istiyodum iğrenç resmen sacımın dipleri....
sana katılıyrum. kafamı vuruyorum sımdı. en çok uzulduğum sey de o.. hem istediğim gibi olmadı hem de sımdı rengini düzeltmek için bısuru boya falan yaptırmam gerekıcek. allahtan saçlarım kısa.. hemen kahvelı, kestaneli bi renge boyayıp..bıran once uzatıp kestırıcem rofleli yerleri..
daizii.. inan bi ilacım olsa kafama sürücem.. tecrübelilerre çok iş düşüyor burda..
anladım cnm dip rengini neden o renk yapmış ilginç bende senin gibi sarıların arasında kızllık hiç sevmem daha çok açık küllü kumral renklerde bi renk yapsaymış keşke
napabilrisin acaba ya kuaförüne söyle düzeltsin ben kızıllık istemiorum de eğer sadece dipleri olsa kllü kumralla diplerini boyamanı tavsiye ederdim ama sarıların arasında da var anladığım kadarıyla kızllık
sorma reis ya...ya ne kadar şanssızmışım diyorum
kızlara bakıyorum harika röfle yaptırmışlar saçları pırıl pırıl...
kendi kafama bakıyorum bu ne diye?
off of o kadar mutsuzum ki anlatamam
yahu sarı saçın içinde kızılın işi ne??
nasıl yaparsın bunu be adam diye gidip çemkirmek istiyorum kuaförümekötükedihüso
ne yapıyım arkadaşlar nolur bi akıl verin
var canım var malesef...istediğim sarılar da var içinde ton olarak
kızıl diyebileceğim saçlar da var...
ve ne kadar adi ucuz durduğunu anlatamam
sanki 20 milyona yaptırmışım gibi duruyor
offf of ben bu kuaföre ne diyim şimdi?
kuaförü mü değiştirsem napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?