• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfleye dönüşsün istiyorum

MXIXSSKARDELEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
21
0
86
44
Bursa
Merhaba arkadaslar benim sizden fikir almak istediğim bir konu var. Suan saçlarım eklentideki renk yani platin bu rengin çok bağırdığını düşünmeye basladım ve röfleye dönüştürmek istiyorum ama saçlarım çok ince telli dönüşür mü sizce yoksa kopar mı hiç kalkışmıyayım mı karar veremiyorum ama biraz koyultmak da istiyorum açıkcası sizce ne yapmalıyım???fisfisfis

Eklentiler

• $DSCN2211.jpg
    $DSCN2211.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 64
canım bekleyebilirsen bence en iyisi diplerinin çıkmasını beklemek.sonrasında da dipten çıkan kısımlara boya yerine röfle çalışılarak yavaş yavaş ama uzun vadede istediğin sonuca ulaşabilirsin.Aksi takdirde saçlarından olabilirsin epey açık tonda çünkü.Yine de sen bilirsin tabi benimki sadece bir tavsiyeyerimseniben

canım bekleyebilirsen bence en iyisi diplerinin çıkmasını beklemek.sonrasında da dipten çıkan kısımlara boya yerine röfle çalışılarak yavaş yavaş ama uzun vadede istediğin sonuca ulaşabilirsin.Aksi takdirde saçlarından olabilirsin epey açık tonda çünkü.Yine de sen bilirsin tabi benimki sadece bir tavsiyeyerimseniben

tşk ederim önerin için aslında bende öyle düşündüm dediğin gibi biraz sabredicem heralde gerçekden de çok yıprandı saçlarım ama kararlıyım röfle istiyorum aynı fikirde olmamıza sevindim tavsiyen için tşk ederim:1hug:

tşk ederim önerin için aslında bende öyle düşündüm dediğin gibi biraz sabredicem heralde gerçekden de çok yıprandı saçlarım ama kararlıyım röfle istiyorum aynı fikirde olmamıza sevindim tavsiyen için tşk ederim:1hug:

rica ederim canım.bu arada bakım bölümünden kendin için uygun olanı bulup uygularsan saçlarında bu esnada toparlar bencea.s

ilk önce önerileriniz için teşekkür ederim arkadaslar saçlarım kuafor değisikliği nedeniyle renkten renge girdi istediğimi soylememe rağmen kuaforler kafasındaki rengi uyguluyolar nedense artık rengiyle oynamak istemiyorum koptu resmen saçlarım artık uzadıkça röfleye donusturmeyi dusunuyorum dibler çıktıkça emilianın dediği gibi cila da yaptırabilirim aslında dibleri yaptırırken

Back