Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli sarisin sac uzerine kizil yapilirmi ??? saclarim yipranirmi ????

sterlicya0

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
14
0
16
Fransa
Arkadaslar saclarim suan sarisin rofleli uzerine kizil yaptirmak istiyorum acaba saclarim yipranirmi ? bana yardimci olurmusunuz bilgisi olan varsa yazabilirmi lutfen !!

bide aslında ben size başka bişe sorcaktım siz aile birleşimi için eşinizi istek yapmışşınız başka bi topikte gördüm sizi bulmuşken sormak istedim acaba hangi süreçlerden geçtiniz bugüne kadar ben şuan bütün prosüdürleri tamamladım gibi valilik onayı bekliyorum

Bende esim icin basvurdum bekliyorum suan ozelden yazisalim istersen bana yaz istersen online'im suan :)

cnm bizim ki 8.ayda başvurdu hemen iki hafta içinde eve kontrole gelindi sonra ben kasımda kursu bitirdim aralıkta bi mektup geldi gerekli belgeler için onları götürdüm verdim ankaraya bekleyin dediler bekliyorum ama çok bunaldım artık bi haber gelsin istiyorum senin bilğin var mı bu valilik onayı kaç ayda çıkıyo

Anladigim kadariyla sen tr de yasiyorsun ben esim icin basvurdum fr de yasiyorum sanlisiniz ilk asamalrda erken olmus dil ve ev kontrolu ama gecizmez canim bi problem yoksa eger gelmek uzeredir sizinki cunku tatiler araya girdi o yuzdendir normalde ev kontrolunden sonra 3 veya en gec 4 ay suruyor

evet cnm aynen ya ama sormak istediğin bişe olursa sorabilirsin ben şu valilik onayını merak ediyorum ne zaman olcak acaba siz hangi şehir hangi bölgedesiniz

benimki marsilyaya bagli guneydogu bolgesi

anladım cnm benimki parise bağlı bi yer işte nişanlım ordaki ofiyi aramış demişler dosyanız kasım 30 da geldi diye ama ben evrakları 10 aralıkta verdim bu tamamlayıcı galiba onuda tam anlamadım cnm sen tam olarak biliyomun ya dosya oraya geldikten sonra ne zaman da olur gibisinden bişe

benim bildigim kadariyla simdiki yasalara gore sureler kisaldi dosya incelemerinde o yuzden ev kontrolu tarihinden itibaren tam 3 4 ay suruyo her turlu islemlerle fark etmez yani senin orda ne zaman verip vermedigin bence cunku suan kisa bekleniyor eskiye gore ilk dosya veris tarihiyle toplamda 5 6 ay surmesi gerekiyor benimde suan oyle geciyo o tur asamalardan

cnm eğer 6 ay dolmuşsada hemen yapıyorlar die biliyorum ama inşallah bir an önce olur....kurstada sizin durumki gibi olan bi arkadaşım vardı onunda evine kurstan sonra baktılar oda şimdi onada davetiye gelmiş inşallah sizinkide bi an önce olur bu arada kusura bakmayın başlıkla pek alakası olmayan bi konuşma olddu ama ben sizi hep takip ediyordum konuşmak için :)

Evt acitigim konuyla ilgisi olmadi pek ama olsun bizim isimize yaradi en azindan bilgi edindik biraz ikimizde iki farkli yerden :) ay insallah bekliyoruz bizde cok zor geciyo evli olunca daha bi dayanilmaz geciyor canim sizinkide zordur eminim ama seninki gelmek uzeredir bence subat baslarinda canim cunku tatili cikar aradan anca 6 ay buluyo sizinki oyle... hayirlisi olur ins cabuk gelir senin kagidin zaten bi istanbul kaldi senin ki saniyorum ordan gidip alicaksin vizeni bence bide arkadasinki ne kadar surelerde geldi kontrol ve dil icin

evet cnm haklısın gerçekten zor cnm onlar 9. ayın ortalarında başvurmuşlar arkadaşım kasım başında kursa gelmiş kasım sonu yada aralık başı da eve kontrole gelmişler ocak başında da davetiye gelmiş ankaraya gitmesi için.... evet cnm bi istanbula gidip sağlık kontrolü kaldı zaten gün içinde vize veriyorlarmış genelde ya da bi sonraki gün......

Ama bende o kadar bilgi edinmek icin bakiniyodum her turlu siteye bu tur konularla ilgili o yuzden herkes ki farkli inceleniyor dosyalar ama bekleme sureleri hep ayni o yuzden gelir ins senin hayirlisyla tabi bizimkide ins bakalim herseyin hayirlisi olsun diyelim kendine iyi bak canim bana yaz istersen arada bi yazisalim guzel haberlerini almak isterim dosyan hakkinda gorusurz iyi aksamlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…