Benim saçlarımda kızıl kahvemsi bir renk vardı. Bu hafta sarı istiyorum diye gittim kuaföre. Sık röfle attı, bir daha ki gidişimde sarıya çevirecek. Açıkçası böyle de güzel duruyor ama alt zemin kızıllı bir şey olduğu için hafif turuncumsuluklar var. Biraz rahatsız ediyor. Bir ay falan geçsin, saçım dinlensin ilk iş hepsini eşitlemek olacak...
bende bunun cevabını arıyorum koyu renklerı aradan seçtırsemmı dıyorum orayı açıcıyla açıp sarıya boyasa sonra hep dip boya yapsam? sık röfle atttırıp ilerde dumduz sarıyada boyayabılırım ama gerı koyuya donmıcem madem açıldı...
bende bunun cevabını arıyorum koyu renklerı aradan seçtırsemmı dıyorum orayı açıcıyla açıp sarıya boyasa sonra hep dip boya yapsam? sık röfle atttırıp ilerde dumduz sarıyada boyayabılırım ama gerı koyuya donmıcem madem açıldı...
Bence kuaföre danışıp karar ver. Çünkü ben sarı istiyorum diye gittim ama saçın yanmaması için sık röfle yapıldı ve bir dahaki boyada kalan koyuları açıp sarıya dönecekler. Gözünün alışması için daha iyi. Birden sarıya dönünce ilk bir kaç gün alışma süreci oluyor. He bir de sık röfle yaptırdıktan sonra saçların taranması biraz daha zor sanırım. Benim saçlar birbirine girmiş durumda biraz. Röfleli yerler ince diğerleri kalın sanki. İyi bir saç kremi arıyorum bu yüzden. Ve bir ay dolsa da komple sarıya dönsem diye bekliyorum.