Saç Rengi ve Saç Boyama Röflelerimin sarısı bikaç haftaya koyulaşıyor. ne yapabilirim rengi tekrar açmak için

samyelipoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
506
41
48
İzmir
düzleştirici kullanıyorum ondanda olabilir, 3 hafta önce röfle attırdım çok güzel açık sarı oldu. şimdi ise 3 hafta öncesiyle uzaktan yakından alakası yok koyulaştı matlaştı soldu. elimde kaldı öyle benim bidaha gidip attırmam lazım olmaz saç dayanmaz buna ne yapıcam ya.. nasıl açılır saç. acaba oriali şöyle 3-5 dk kadar kafanda bekletip hemen yıkasam koyuluğunu alırmı acaba. yada ne yapayım ben şaştım kaldım:18:

düzleştirici kullanıyorum ondanda olabilir, 3 hafta önce röfle attırdım çok güzel açık sarı oldu. şimdi ise 3 hafta öncesiyle uzaktan yakından alakası yok koyulaştı matlaştı soldu. elimde kaldı öyle benim bidaha gidip attırmam lazım olmaz saç dayanmaz buna ne yapıcam ya.. nasıl açılır saç. acaba oriali şöyle 3-5 dk kadar kafanda bekletip hemen yıkasam koyuluğunu alırmı acaba. yada ne yapayım ben şaştım kaldım:18:

Çok açık renk boyalar var içinde bi miktar acıcı oluyo onlarıda sürebilirsin direk açıcı röfleli savı mahveder bide öyle yaparsan boya sakın küllü olmasın yeşerme yapabilir

Bence bir beyaz sabunla sac açma diye arastir forumda da var onerenler...ben 2 kez yikadim gercekten yarari var ama roflede de olur mu bilmiyorum

Back