yok malesef kestirmen gerek göğüs hizasında kestir 1 kerede kurtul.. sen yine şanslısın şu an belinde olduğu için çok kısalmayacak saçın biz napalım omuzda kestirmek zorunda kaldık..saçlarımı bundan 7-8 ay önce açtırdım ve röfle yaptırdım . beğenmedim sonra tekrar koyuya boyattım . şimdi koyuya boyatıyorum siyah gibi nerdeyse .
ama saçlarım çok kuru ve kırılıyor dökülüyor . saç kremi kullanıyorum .saçımı banyodan sonra açarken sıvı saç kremide kullanıyorum .maskede aldım hazırlardan haftada bir uyguluyorum . ama yinede saçlarım lastik gibi oldu . tararken korkuyorum .
başka bakım önerisinde bulunacak var mı ?yardım lütfen .
kuaförüm kısa keselim sağlıklı saç gelsin dipten dedi ama saçlarım belime kadar zaten ucundan kestiriyorum kısalmasını istemiyorum . başka çare var mıdır ki ?saçlarımı güçlendirecek o lastiklği geçirebilcek ?
yaa istemiyorum ama kısa saç hiç sevmemyok malesef kestirmen gerek göğüs hizasında kestir 1 kerede kurtul.. sen yine şanslısın şu an belinde olduğu için çok kısalmayacak saçın biz napalım omuzda kestirmek zorunda kaldık..
zeytinyağı-baden yağını deneyeyim . diğer şeyleri zaten yapıyorum canım ..gerçi bu ara aksattım .Hatayı röfleden yıpranmış sacınıza ısrarla koyu renge döndürmek için boyayarak yapmışsınız. Lastik gibi olmuş sacı kurtarmak çok zordur. Zeytinyağı ve badem yağını karıştırıp haftada 1-2 kez sürün dipten uca. 1-2 saat bekletin. Birde yoğun nemlendirici şampuanlar kullanın. Sac maskesi olarak Nelly elmalı sac maskesini öneririm 500 ml 15 lira gibi bi fiyatı var kozmetikçilerde. Ve mutlaka banyodan sonra saç serumu kullanın. Ben nashinin argan yağını kullanıyorum biraz pahalı ama dilerseniz başka ürünleride araştırıp kullanabilirsiniz.
ne yaparsan yap o saç kendine gelmez daha.. istersen dene.. ama zaman ve emek kaybı olacak maddiyatttan hiç bahsetmiyorum.. sen beni dinle saçını göğüs hizasında kestir bu kısa değildir orta boy saçtır.. ben de kısa saç sevmiyorum hiç ama mecbur.. kestirdikten sonra bu bakımları yoğunca yap anca o zaman geri dönüş alacaksın... kolay gelsin..yaa istemiyorum ama kısa saç hiç sevmem
Hatayı röfleden yıpranmış sacınıza ısrarla koyu renge döndürmek için boyayarak yapmışsınız. Lastik gibi olmuş sacı kurtarmak çok zordur. Zeytinyağı ve badem yağını karıştırıp haftada 1-2 kez sürün dipten uca. 1-2 saat bekletin. Birde yoğun nemlendirici şampuanlar kullanın. Sac maskesi olarak Nelly elmalı sac maskesini öneririm 500 ml 15 lira gibi bi fiyatı var kozmetikçilerde. Ve mutlaka banyodan sonra saç serumu kullanın. Ben nashinin argan yağını kullanıyorum biraz pahalı ama dilerseniz başka ürünleride araştırıp kullanabilirsiniz.
Rofle açıciyla olur ve açıci da saci inceltir.tekrar kalinlasmasi ise sadece kokten gelen yeni sacla mumkundur.ama istemiyosan illede kestirmen gerekmez.piyasada yag ozlerinden olusmus bir cok guzel maske var.haftada 1 kez bakim maskesi kullan.1 ayda falan toparlar yoluklugunu alir.yatistirir parlak ve guzel gosterir.ama sacin kalinlasmaz yada yapilanmaz.sadece goruntusu hoş olur...bu arada da uzadikca uclardan kestirirsin.saçlarımı bundan 7-8 ay önce açtırdım ve röfle yaptırdım . beğenmedim sonra tekrar koyuya boyattım . şimdi koyuya boyatıyorum siyah gibi nerdeyse .
ama saçlarım çok kuru ve kırılıyor dökülüyor . saç kremi kullanıyorum .saçımı banyodan sonra açarken sıvı saç kremide kullanıyorum .maskede aldım hazırlardan haftada bir uyguluyorum . ama yinede saçlarım lastik gibi oldu . tararken korkuyorum .
kuaförüm kısa keselim sağlıklı saç gelsin dipten dedi ama saçlarım belime kadar zaten ucundan kestiriyorum kısalmasını istemiyorum . başka çare var mıdır ki ?saçlarımı güçlendirecek o lastiklği geçirebilcek ?
Magicare maskeye beni de alıştırdın, hayırlı olsun... Ama cidden anlattığın kadar varmış KittyBence hatayı röfle yaparken saçınızı yakan kuaför yapmış.Koyu renge dönmekten değil, açıcıdan lastikleşmiş saç.Maalesef Kiddy nin de dediği gibi mucize yok, lastikleşen saç kesilip bitmeden iflah olmuyor.Vaktiyle benim saçım da aynı durumdayken çok ürün aldım kullandım, bakımlar keratinler yaptırdım.Emek, zaman ve para kaybı hepsi.Tabii ki bakımlarınızı yapın, ama 'mucize' aramayın, beklemeyin.Madem kestirmek istemiyorsunuz, uçlardan uzadıkça azar azar kestirir, bu süreçte de bakımlarla desteklersiniz.Nelly i bilmiyorum ama magicare keratin diye yine 500 ml lik hesaplı bir maske kullanmıştım bir süre, Her banyoda krem niyetine kullanıyordum, görüntüyü kurtarmama çok yardımı olmuştu bana bu süreçten geçerken.Yine morfose keratinli serumu da o zamandan beri (20 ay oldu) kullanıyorum, o arayış dönemimde aldığım birçok serum içinde en etkilisi buydu.
Sevindim canım beğendiğine.Ne yazık ki benim maskem biteli baya oluyor, aldığım yer de kapandı malesef.Netten falan bi şekilde bulup alayım yine, gerçekten de diğer maskelere hiç benzemiyorMagicare maskeye beni de alıştırdın, hayırlı olsun... Ama cidden anlattığın kadar varmış Kitty
Kuaforsepetinden aldım ben en son 9 lira falan bir şeydi hatta hepsiburada'da da satılıyor bulman zor olmaz. Gerçekten başka hiç bir maskeye benzemiyor bu.Tekrar teşekkür ederim tavsiyen içinSevindim canım beğendiğine.Ne yazık ki benim maskem biteli baya oluyor, aldığım yer de kapandı malesef.Netten falan bi şekilde bulup alayım yine, gerçekten de diğer maskelere hiç benzemiyor
canım merhaba bende magicare kremini alıcam fakat bi normal bide keratinlisi var. Hangisini almalıyım?Magicare maskeye beni de alıştırdın, hayırlı olsun... Ama cidden anlattığın kadar varmış Kitty
Canım şimdi kuaförsepeti ve hepsiburada ya baktım, magicare 500 ml bi maskeler var ama bu benim kullandığım değil.Benim kullandığım keratinli olandı.Gerçi bu da iyi diyorsun bilemedim bunu mu alsam yoksa bildiğimden şaşmasam mı.Forumda tarattım magicare diye, serumundan da çok memnun kalmış bir arkadaş.Yüz maskelerini gördüm kuaför sepetinde, onlar da mucize yaratıyor mudur acaba.Ne olacak benim bu kozmetik aşkım, ev doldu taşıyor hala aklım onlarda :)
canım merhaba bende magicare kremini alıcam fakat bi normal bide keratinlisi var. Hangisini almalıyım?
Canım şimdi kuaförsepeti ve hepsiburada ya baktım, magicare 500 ml bi maskeler var ama bu benim kullandığım değil.Benim kullandığım keratinli olandı.Gerçi bu da iyi diyorsun bilemedim bunu mu alsam yoksa bildiğimden şaşmasam mı.Forumda tarattım magicare diye, serumundan da çok memnun kalmış bir arkadaş.Yüz maskelerini gördüm kuaför sepetinde, onlar da mucize yaratıyor mudur acaba.Ne olacak benim bu kozmetik aşkım, ev doldu taşıyor hala aklım onlarda :)
canım merhaba bende magicare kremini alıcam fakat bi normal bide keratinlisi var. Hangisini almalıyım?
Herkes aynı dertten muzdarip olsa da merak etmeyi. Teknoloji en sonunda bu yanan ve kırık saçlara da bir çare üretti. Hem de 69 tl ye 3 seans uygulama yaparak saçlar eskı halıne yakın düzelebiliyor. Allahıma binlerce şükürler olsun.. Kuru saça sür, kurut, durula ve kremle hepsi bu ... Tabi nedir bu diye merak ettiniz. Ben de bu size bomba gibi bu ürünü müjdeliyorum ki, garantili bir çözüm. Likid Keratin Botoksu. evet google da aradım ve bu ürün cıktı , keratinbakim adlı siteden aldım. Gözlerime inanamıyorum. Sebincimden ağlayasım geliyor.saçlarımı bundan 7-8 ay önce açtırdım ve röfle yaptırdım . beğenmedim sonra tekrar koyuya boyattım . şimdi koyuya boyatıyorum siyah gibi nerdeyse .
Herkes aynı dertten muzdarip olsa da merak etmeyi. Teknoloji en sonunda bu yanan ve kırık saçlara da bir çare üretti. Hem de 69 tl ye 3 seans uygulama yaparak saçlar eskı halıne yakın düzelebiliyor. Allahıma binlerce şükürler olsun.. Kuru saça sür, kurut, durula ve kremle hepsi bu ... Tabi nedir bu diye merak ettiniz. Ben de bu size bomba gibi bu ürünü müjdeliyorum ki, garantili bir çözüm. Likid Keratin Botoksu. evet google da aradım ve bu ürün cıktı , keratinbakim adlı siteden aldım. Gözlerime inanamıyorum. Sebincimden ağlayasım geliyor.