• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleden kumrala yolculuk : )

ikinci foto renk güzel olmuş.koyu kumral ve kumral karıştırtıktan sonra boya akınca aradan sarı veya kızıl yansımalar oldu mu.benimde sarıydı palette koyu kakao ile koyultmaya çalıştım arada kızıl yansımalar oldu güneşe çıkınca çok belli oluyor içeride çok güzel koyu gibi ama güneşte kızıl yansıma oluyor.

bende hiç kızıllık olmadı zaten hiç olsun istemedim ama kahve onlarında mutlaka bi kızıllık oluyor. koyu kumral aktığında tam orta kumral bi renk olmuştu ama hafif sarı yansımalar vardı alt renginden dolayı

Benim kendi saç rengim koyu kumral 6 yıldır röfle yaptırıyorum çok yıprandı ve çok sıkıldım ana rengime dönmek istiyorum ama sarıya o kadar alıştım ki yapabilir miyim bilmiyorum. Düğünüm olcak bir değişiklik olsun istiyorum. Hem beyaz gelinlikte koyu saç çok güzel duruyor. Röfle basitleşti artık hiç yapmayan düğününden bir hafta önce yaptırıyor farklı olmak istiyorum.Senin değişimin güzel olmuş bir cesaret edebilsem bende :31:

merhaba arkadaşlar, ben bikaç konuya daha yazmıştım istediğim şeyi ama cevap alamadım burda da şansımı denemek istiyorum :):) ben saçımı koleston kışkırtıcı kahveye boyamıştım koyu oldu. boyayalı nerdeyse 2 hafta oldu biraz açıldı ama ben daha açıp kumral yapmak istiyorum. nasıl yapsamki? resimdeki saç rengi gbi yapmak için yardım???

Eklentiler

• $begüm öner.jpg
    $begüm öner.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 89
Benim kendi saç rengim koyu kumral 6 yıldır röfle yaptırıyorum çok yıprandı ve çok sıkıldım ana rengime dönmek istiyorum ama sarıya o kadar alıştım ki yapabilir miyim bilmiyorum. Düğünüm olcak bir değişiklik olsun istiyorum. Hem beyaz gelinlikte koyu saç çok güzel duruyor. Röfle basitleşti artık hiç yapmayan düğününden bir hafta önce yaptırıyor farklı olmak istiyorum.Senin değişimin güzel olmuş bir cesaret edebilsem bende :31:

aynen gelinlikte kesinlikle koyu saç çok güzel duruyor bi anlık cesaret canım bende ama iyiki de cesaret etmişim :9::9:

:) teşekkür ederim canım, ama işte koyulaştırayım mı diye düşünüyorum :/

cnm şimdi yaz geliyo bi anda koyuya alışamazsın belki ama yaz sonuna doğru dön bence :4::4::4:

merhaba arkadaşlar, ben bikaç konuya daha yazmıştım istediğim şeyi ama cevap alamadım burda da şansımı denemek istiyorum :):) ben saçımı koleston kışkırtıcı kahveye boyamıştım koyu oldu. boyayalı nerdeyse 2 hafta oldu biraz açıldı ama ben daha açıp kumral yapmak istiyorum. nasıl yapsamki? resimdeki saç rengi gbi yapmak için yardım???

saçının akmasını bekle cnm iyice bence ondan sonra bi markanın tam hatırlamıyorum ama adını çok çok açık küllü kumral rengi vardı sacını acıp ona boya bence ben boyamıştım bunda 4 yıl önce falan şöyle olmuştu $açık kmral.jpg

aynen gelinlikte kesinlikle koyu saç çok güzel duruyor bi anlık cesaret canım bende ama iyiki de cesaret etmişim :9::9:

bende cesaret edicem kuaförümle,arkadaşlarımla en önemlisi nişanlımla konuştum hepsi kendi saç rengime dönmemi önerdi nişanlım istedikten sonra kararsız kalamadım zaten :16: önümüzdeki ay ana rengime dönüyorum :10: inş. alışabilirim

slm kızlar saçlarım uzun zaman sarıydı ve cok yıpranmıştı bende sıkılmıştım açıkcası ve kumral boyadım adım adım yaptıklarımı anlatayım

saçlarımın röfleli hali:Eki Görüntüle 392516

neva color iki tüp 6.0 (koyu kumral) ve bir tüp 7.0 (kumral) boyanmış hali :Eki Görüntüle 392519 Eki Görüntüle 392520

bir ay aktıktıktan sonra nevacolor 8.1 açık küllü kumral ve iki tüp 7.1 küllü kumral boyanmış hali : Eki Görüntüle 392521

ve ben gayet memnunum umarım yardımcı olur düşünenlere :16::16::16:

Canım saçının şuanki hali çok güzel:16::16: bayıldımm.benimde saçlarım küllü pilatin renginde 4 yıldır kullanıyorum ve cok sıkıldımm.Temmuzda da düğünüm var,saçlarımı açık küllü kumral yapmak istiyorum:5: aklım cok karışık.sennkinin renginde istiyorum... önce koyu bi renge mi boyamak gerekk,tek seferde olmazmı bide yeşerme durumu varmışş ....yardımmm:5::5:

Canım saçının şuanki hali çok güzel:16::16: bayıldımm.benimde saçlarım küllü pilatin renginde 4 yıldır kullanıyorum ve cok sıkıldımm.Temmuzda da düğünüm var,saçlarımı açık küllü kumral yapmak istiyorum:5: aklım cok karışık.sennkinin renginde istiyorum... önce koyu bi renge mi boyamak gerekk,tek seferde olmazmı bide yeşerme durumu varmışş ....yardımmm:5::5:

teşekkür ederim canım bende cok seviyorum suanki halini :16::16::16: cnm alt rengi cok acık olduğundan bikerede tutması zor yani cok fazla akıyor ben ilk röflemin üzerine koyu kumralla kumralı karıştırıp boyadığımda içine hiç küllü karıştırmadım yeşerme olmasın diye daha sonra zaten o koyu kumral cok fazla aktı onun üzerine boyadığımda küllü kumral kumral acık küllü kumral karıştırıp boyadım ve suan gayet küllü içersinde kızıllık olmayan bi renk oldu

Back