Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleden kumrala yolculuk : )

renklibirkelebek

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
597
158
323
Kayseri
slm kızlar saçlarım uzun zaman sarıydı ve cok yıpranmıştı bende sıkılmıştım açıkcası ve kumral boyadım adım adım yaptıklarımı anlatayım

saçlarımın röfleli hali:

neva color iki tüp 6.0 (koyu kumral) ve bir tüp 7.0 (kumral) boyanmış hali :

bir ay aktıktıktan sonra nevacolor 8.1 açık küllü kumral ve iki tüp 7.1 küllü kumral boyanmış hali : Eki Görüntüle 392521

ve ben gayet memnunum umarım yardımcı olur düşünenlere

Son düzenleme:
çok begendim saç rengini canım bende 4 5 yıldır sarı kullanıyorum ve cok sıkıldım böle daha doğal bi saç istiyorum ama korkuyorum da pişman olmaktan

bende kuaföre bal rengi gibi bi renk göstermiştim tutmaz o saçını çok uzun süre sarı kullanmıssın neye boyarsan boya akar saçın dedi o yüzden şimdi mahvederim die korkuyorum

bende kuaföre bal rengi gibi bi renk göstermiştim tutmaz o saçını çok uzun süre sarı kullanmıssın neye boyarsan boya akar saçın dedi o yüzden şimdi mahvederim die korkuyorum

bana da öyle dediler hiç boşuna boyama yine sapsarı falan olur diye ama yok şuan istediğim gibi oldu ben içinde kızıllık olsun istemedim hiç olmadı da çok şükür

canım benim harika olmuş saçların çok doğal görünüyor. bende senin gibi olanlardanım, şuan sapsarı saçlarım, ve pişman olmaktan korkuyorum. ama fotoğrafların bana cesaret verdi :)

şuan saçlarım böyle, olur mu acaba senin gibi yapsam, yeşil omasından klorkuyorum bir de. bu arada bende nevacolor 11.10 ile bu hale getirdim saçlarımı

canım bende ilk yeşermesin diye koyu kumralla kumralı karıştırıp boyadım yani röflenin üzerine küllü bi renk boyamadım yeşerir diye son o koyu renk baya akıyor zaten ilk başta bende koyuya çok alışamadım falan ama akıyor zaten hemen bi ay bekleyip sonrada küllü ye boyadım inan sarıdan mahvolan saçlarım yeni kendine geliyor

çok güzel olmuş güle güle kullanın süperrrrrrrrrr

:) inşallah bende hiç pişman olmadan mutlu olurum bu yolun sonunda .. çokk saol canım

sarının tonu güzel gözüküyo acaba bu boya diplerinde kızıllık yapıyo mu???

yaşa göre saç boyamak yada tene göre daha iyi esmersen kahve ışıltı lı kestane,kumralsan röfle sık ve doğal,beyaz tenliysen platin,siyah,buğday tenliysen kendi ana rengin veya kızıl

küçük yüz hatlarına sahipsen düz renk büyükse elmacık kemikler burun çene vs röfle,üçgen suratlar işışti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…