- Konu Sahibi renklibirkelebek
-
bende kuaföre bal rengi gibi bi renk göstermiştim tutmaz o saçını çok uzun süre sarı kullanmıssın neye boyarsan boya akar saçın dedi o yüzden şimdi mahvederim die korkuyorum
çok güzel olmuş güle güle kullanınslm kızlar saçlarım uzun zaman sarıydı ve cok yıpranmıştı bende sıkılmıştım açıkcası ve kumral boyadım adım adım yaptıklarımı anlatayım
saçlarımın röfleli hali:Eki Görüntüle 392516
neva color iki tüp 6.0 (koyu kumral) ve bir tüp 7.0 (kumral) boyanmış hali :Eki Görüntüle 392519 Eki Görüntüle 392520
bir ay aktıktıktan sonra nevacolor 8.1 açık küllü kumral ve iki tüp 7.1 küllü kumral boyanmış hali : Eki Görüntüle 392521
ve ben gayet memnunum umarım yardımcı olur düşünenlere
canım bende ilk yeşermesin diye koyu kumralla kumralı karıştırıp boyadım yani röflenin üzerine küllü bi renk boyamadım yeşerir diye son o koyu renk baya akıyor zaten ilk başta bende koyuya çok alışamadım falan ama akıyor zaten hemen bi ay bekleyip sonrada küllü ye boyadım inan sarıdan mahvolan saçlarım yeni kendine geliyor
canım benim harika olmuş saçların çok doğal görünüyor. bende senin gibi olanlardanım, şuan sapsarı saçlarım, ve pişman olmaktan korkuyorum. ama fotoğrafların bana cesaret verdi :)
Eki Görüntüle 392577 şuan saçlarım böyle, olur mu acaba senin gibi yapsam, yeşil omasından klorkuyorum bir de. bu arada bende nevacolor 11.10 ile bu hale getirdim saçlarımı
Röfle değil de '' Balyaj '' desek biz şuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?