Kizlar merhaba bnm rofleli saclarimi 2,5 ay once kahve rengiye boyadim acildi uclar sariya dondu diplerden kendi rengim ve khverengi kldi simdi casting bal kopugune boyasam nasil olur
Kizlar merhaba bnm rofleli saclarimi 2,5 ay once kahve rengiye boyadim acildi uclar sariya dondu diplerden kendi rengim ve khverengi kldi simdi casting bal kopugune boyasam nasil olur
canım bu castıng boyasının saça zararsız olduğunu biliyoruzda renk verme açısından başarısızmış bu boya yıkandıkça akan bi boyaymış 28 yıkama deniliyor ama oda dayanmıyormuş eğer bu boyayla boyarsan hüsrana uğrayabilirsin bence bu boyayla boyama palette loreal syoss tercih etmelisin benim fikrim
Arkadaşlar,
Saçlarım benim için çok önemlidir ancak tam istediğimi hiç bir kuaförde yakalayamamıştım.
Bir arkadaşım Çapa'da Juventa Kuaförü önerdi. Orda Erkan Bey hayatımın saçını yaptı bana.
Hem röflesi, hem kesimi muhteşeemmm oldu. Herkes saçlarımı soruyor:) Çapa'da tramvay durağında
görgülü pastanesinin sokağından düz devam ediyorsunuz, ilerde unpaş'ın üstü.
Biraz salaş bir yer ama Erkan bey çok sanatkar. İlgilenenlere duyurulur.
Çapa'da Juventa kuaför'e gidiyorum bende, keşfedeli bir kaç ay oldu. Bir arkadaşım önermişti. Çok ama çookkk memnunum. Başka bir kuaförün mahvettiği saçlarımın hem şeklini hem kesimini hem canlılığını geri verdi Erkan Bey. Mutlaka gidilmesini tavsiye ediyorum. Trishh nasıl gidileceğini tarif etmiş. Hey Trishh belki seninle orda karşılaşmış bile olabiliriz:)
canım bencede castingi hiç kullanma çünkü daha önce nerdeyse bütün boya markalarını denedim ve loreal casting en hızlı akan oldu.2 yıkamada saç saçma sapan bi renk alıo.madem saçların röflenin üzerine akmış sarılar çıkmış,başka bi markanın bal köpüğünü dene.ki bence nevacolor renk verme konusunda en iisidir.bende onunla boyuyorum saçlarımı ve herkes hayran rengime.saçlarının son halini resim atarsan sana yardımcı olmak isterim.ama dediğim gibi kesinlikle nevadan şaşma renk verme konusunda.ben çok ii verim aldığım için şiddetle tavsiye ediyorum herkese.
Sacimi palette altin karemelle boyadim findik kabugu tarzi bi tenk oldu ama bn tam bal kopugu istiyordum biraz daha acilip bal rengi olmasi icin be renge boyamaliyim? Ayri ca cok tesekkurler