Saç Rengi ve Saç Boyama röflede saçlarım yandı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pembseker
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pembseker

Ziyaretçi
kızlar saçıma yaklaşık 3 hafta önce rö:çok üzgünüm:fle yaptırdım.ve saçlarım yandı.çok kısa kestirdim ama halada kırıklardan kurtulamadım.saç uçlarım çatal çatal ve çok sert.saçlarım çok kötü esniyo ve kopuyo.tararken elime geliyo.lütfen bu konu hakkında bildiklerinizi benimle paylaşın.saçlarımı uzatmak istiyorum....

canım bakım kremlerinden al ve sürekli maske yap..
zeytinyağı ve bademyaıda çok işe yarıyor..
birde hiç işlem uygulama bu sürede saçlarına.güneş,deniz ikilisinden uzak tut..

bende iki hafta once kızıl saçtan açık kumrala dondum.tam döndüm...kafamda saç kalmamıştı.çok sükür şimdi yeni yeni cıkıyor. hele kafamın on taarafı tamamen kel olmuştu. ıkı haftadır gun asırı yumurta sarısı zeytınyagı bemıks ampul ve sutu karısıtırıp kafama buluyorum yaklasık bır saat bekledıkten sonra yıkıorum.ıkı haftada 1 cm dıbım geldı. cok zor bı durum. ben bı hafta ıse gıdemedım. Allah daha buyuklerınden korusun...

BNMdE YANMIŞTI KESTİRdM BAŞKA ÇARESİ YOK (hele yanık yerlere asla renk tutmuyor boya işlemiyor) COK ÜZGÜNÜM AMA BU BÖLE KALAN SAÇLARINAdA

SUSAM YAGI
ZEYTİN YAGI
HİNT YAGI
BAdEM YAGI
GLİSERİN
SU

BU KARISIMI ELdE ETTİM KENdİMCE HER AKŞAM FISFISA KOYdM SAÇIMA SIKIORM GZL TARIYORUM YATIORM KOCA GUN SAÇIMdA dURUO BEN HERGUN YAPIORM İNANILMAZdA UZAdI SAÇIM :) MEMNUNUM YAPTIGIM BOYALAR dİP RÖFLELER BİLE SAÇLARIMA ZARAR VEREMİYOR BİLGİNİZE (SAÇI HERGECE YATMAdAN ONCE TARAMAK SAÇ KOKLERİNİ KAN dOLAŞIMI VS UZAMASI İİÇİN ETKENdİR)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…