Saç Rengi ve Saç Boyama röfle yaptırsam masıl olur?

galisra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
169
6
96
Kocaeli
Arkadaşlar benim saçım koyu kahve..Tamamen doğal renginde..Hiç boya veya işlem yok şu anda..Kısa ve katlı..Çene hizasında şu anda saçlarım..Daha önce iki sefer röfle yaptırdım fakat bir türlü istediğim rengi tutturamadılar genelde turuncumsu renk yapıyorlardı..Ben şimdi evde kolestonun röfle setini alsam acaba tutturabilir miyim..?Benim istediğim tabi cart sarı olmasada biraz sarıya benzesin diyorum hiç olmazsa..Ne dersiniz tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşır mısınız?

o renk saçın varsa ilkten tutmaz bence bi kere yap aradan bikaç gün geçsin bidaha aynı renk yap olmadı bidaha yap

istediğin saç rengini elde etmen için yıllarca o kuaför senin, bu güzellik salonu benim gezen biri olarak söyleyebilirim ki; çok zor canım.
Hele ki evde, kendin böyle bir şeyi yapabilme ihtimalin ise cok zayıf.. Saclarının doğallıgını bozma derim, dip boyası derdin ve düzenli röfle yaptırmak büyük sıkıntı oluyor. Bence hiç uğrasma...
Kimyasal işlemler sacları mahvediyor. Yazık etme saçlarına..
Bir zaman sonra gür ve ipek gibi saclarını arar durursun, saçlar resmen ot şekline dönüşüyor çünkü :)

sakın yaptırma canım ben çok heves etmiştim yaptırdım inan cansızlığı kuruluğu bir yana dökülüyor birde bin pişmanım keşke yaptırmasaydım o eski halimden eser yok şimdi(((

canım bence sarıyı biraz koyu bi ton tutmuşlardır ondan turuncuya kaçmıştır...ve de süre az tutulmuş olabilir...saçın rengi ne olursa olsun önce turunculaşır sonra sarıya döner....kuaförüne istedğin rengi bi yerden kes götür ya da röfle setini al git bu renk istiyorum de illa onu uygulamak istiyorsan kendi aldığın röfle setini yapmasını rica et kuaföre.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…