Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle yaptırmak için!

matterouge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
120
0
46
İstanbul
Arkadaşlar saçlarıma 1 ay önce röfle yaptırdım -göyya- altta açık kumral boya vardı, üstüne röfle yapıldı, ama hala açık kumrallarım meydanda. dibinide açık kumrala boyadılar, ama ben dipleri koyu olsun istiyorum paylaştığım fotoğraftaki gibi. kuaföre gittim, dibinin çıkmasını bekle üstüne röfle atmadığımız yerlerinde üstünden geçelim dedi.
yani anlamadım, bu çirkin diplerle daha ne kadar durmak zorundayım ya da röfle yaptırmak için o kadar beklemek gerekiyor mu?

benim fikrim dipler çok da koyu olmasın sırıtır yoksa orta kumral iyidir ayrıca beklemek daha iyidir sonuçta açıcı kullanıyolar yıpranmaması için olabilir.. biraz daha sabret bence

mmm, anladım. çok saol, yok bende çok koyu istemiyorum sanırım kırıyolarmış rengide.
allahım, 2 cm dip, az önce gittim kuaföre, biraz daha sık dişini falan diyor, işini bilmediği için mi, korkutğu için mi anlamadım,
arkadaşım kızıldan döndü röfleler yaptırdı, mis gibi oldu, ben patladım :))

korktuğu için gibi geliyor bana açıkcası biraz daha bekle canım ne olacak 1 ay durmuşsun zaten :)

aynen, de işte insanlar ilk önce diplerime bakınca bi ürküyorum :)

adam gibi bi kuaföre gitsem eminimki allem eder kallem eder hallederde işte o da cebe zarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…