Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle yaptıranlar/kullananlar lütfen yardım edin

PelusBattaniye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
828
3
68
Kizlar ilk kez rofle yaptirdim sacim krepe balyajliydi o nedenle kumrala boyanip üstüne rofle atıldı sık ve ince sanırım. resim su .simdi bu resimlerde inanin suanki halinden cok daha güzel görünüyor çünkü resimlerde belli olmuyor sacimda bi grilik mi desem yeşillik midesem yoksa beyaz mi desem gariplik var Rofle yaptıranlar bilir diye tahmin ediyorum simdi bu cilalandigi icin boylemi yani ilerde aka aka daha güzel bi sari olurmu yoksa git gide açılıp iyice beyaz ve gri mi olur

yeşil olması daha iyi zamanla akıp doğal bir renk olacak
eğer tam sarı olsaydı zamanla akıp turunculaşırdı, yeşillik grilik dediğiniz küllülük çok çabuk akıyor

yeşil olması daha iyi zamanla akıp doğal bir renk olacakeğer tam sarı olsaydı zamanla akıp turunculaşırdı, yeşillik grilik dediğiniz küllülük çok çabuk akıyor
oncelikle cevabınız için cok tesekkur ederim çünkü stres içindeyim aşırı derecede yani sizce dahada beyazlasmaz sari ortaya çıkar değilmi bu yesilgrilik yani kulluluk gider

oncelikle cevabınız için cok tesekkur ederim çünkü stres içindeyim aşırı derecede yani sizce dahada beyazlasmaz sari ortaya çıkar değilmi bu yesilgrilik yani kulluluk gider

Benim uçlarım yemyeşil olmuştu 3 4 yıkamaya gitti çok doğal hoş bir sarı kaldı
Beyaz sabun özellikle yeşilleri aktıyormuş mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…