• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle ve bal köpüğüüüüü

• Konu Sahibi Konu Sahibi dale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
33
0
86
İstanbul
Kızlar slmm.. Benim saçımda röfle var ve sıkıldım.. Diplerim koyu.. Tekrar röfle istemiyorum.. Bal köpüğü yapmak istiyorum loreal amonyaksız bal köpüğü nasıl olur sizce?? Yapan varsa foto koyabilirmi acaba???

canım bakır gibi bişey oluyor galiba o renk.

barbieveken diye bir arkadaş boyamış ordan bak hemde sarının üstüne boyamış.

artık sarışın değilim boyadım diye bir konu açmış az aşağıda:)

[Kızlar slmm.. Benim saçımda röfle var ve sıkıldım.. Diplerim koyu.. Tekrar röfle istemiyorum.. Bal köpüğü yapmak istiyorum loreal amonyaksız bal köpüğü nasıl olur sizce?? Yapan varsa foto koyabilirmi acaba??]

meraba dale,geçen sen benimde saçımda röfle vardı bende loreal amonyaksız bal köpüğü rengini kullandım röfleyi kapatmadı.koyu yerlerde boya belli olmadı röfleli yerlerdeyse bal köpüğü rengi oldu.yani saçım gölgeli gibi oldu.ama 1 ay sonra röfleli yerler boyayı kustu.yeniden daha koyu bir renge boyama ihtiyacı hissettim.bence sende kapatacak bir ton tercih et illa bal köpüğü istiyorum dersen kuaföre git.

ben röflelerimi kapatmak için boyadım benimki kapanmıştı. ilk boyamada tabiki kapanmıyor, yıkandıkça hafiften görünmeye başlıyor ama bikaç boyamada kapatabilir. dipleri kapatmadı ama bende. doğal saçım koyu kumraldı. beyazları da kesinlikle kapatmıyor. bilmiyorum ben sevmedim loreali.
bi de loreal de bir renkten bi daha bulamıyosun. hep koyu renkler var her yerde. bal köpüğü ve 700 kumral bulmak çok zor. zaten nedense çok satılanlar bi daha bulunmuyor. halbuki satılıyor işte, devamını getirsenize dimi ama :)

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------

kızlar benım de saçım platine yakın röfle ve diplerden kendı rengım çıktı 4 parmak kadar bal köpüğüne boyasam dipler çokkoyu olur mu? kardeşimin düğünü var değişiklik istiyorum ama hüsran olur mu acaba ?? turuncu lurmuyum bakırlık istemıyorum pek sarıya yakın olsun ıstıyorum

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar benım de saçım platine yakın röfle ve diplerden kendı rengım çıktı 4 parmak kadar bal köpüğüne boyasam dipler çokkoyu olur mu? kardeşimin düğünü var değişiklik istiyorum ama hüsran olur mu acaba ?? turuncu lurmuyum bakırlık istemıyorum pek sarıya yakın olsun ıstıyorum

benimde aynı durumdaydı saçım
diplerim 4 parmak çıkmıştı,kendi saçımda kumral
saçımın yarısından aşağısı sürekli röfle yaptırmaktan dolayı
tek renk platin gibi olmuştu
ben güvenemedim kendim yapmadım
kuaföre gittim,bal köpüğü istediğimi söyledim
çikolata kahveye boyadı,3 hafta da yıkadıkça oturdu renk
bal köpüğü oldubayanssulusmile

tşk canım bende evde boyamaya cesaret edemıyorum saçım çok uzun zaten ama kuaföre renk anlatmak çok zor. birde ben kahve tonları değil de sarıya yakın tonlar istiyorum . bal köpüğüyle altın sarıyı karıtırsam nasıl olur acaba??

Back