• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle üzerine sarı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
33
0
86
İstanbul
Slm kızlar... Benim saçımda röfle var ama diplerim geldi.. Tekrar röfle istemiyorum tek renk her yeri sarı istiyorum yani tek renk sarı yardım kızlar neyle boyamam lazım turuncu olmasından da korkuyorum fikir lütfennnnn

ayy bu soruya bende cevap istiyorum lütfen arkadaşlar loreain açık sarı küllü olurmu 10.1 acaba??? dalecim sağol açtığın için böyle bir konu

ben de aynı şeyi merak ediyorum lütfen cevap kızlar!!

rica ederim jarnanacım umarım tecrübelerini bizimle paylaşan arkadaşlar olur....

kızlar koleston 12.0 boyayın süper oluyo....kızıllıkta bırakmıyo kesinlikle.........röfle masrafındanda kurtuluyosunuz ....

Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım .Benimde saçlarımda platin röfle var dipleri geldi Kendi saçım kumral koleston 12.0 bayasam nasıl olur deneyen var mı?

çok tehlikeli bi durumdasınız kızlar. eyvahedigeldismile sarı saçı boyamak zor olur ton açılır yada koyulaşırsa heryeri aynı olmazsa değişik olabilir. kuaförünüzden bilgi alın derim ben.

orielin açtığı sarı tonu hiçbir boya vermez bunu biliyorum.sarıya boyadığımda röflenin üzerine gelen renkler farklı dipleri biraz olsun farklı olacak turuncu olur diye korkuyorummmmmmmm

kızlar koleston 12.0 boyayın süper oluyo....kızıllıkta bırakmıyo kesinlikle.........röfle masrafındanda kurtuluyosunuz ....

senin kendi saçın hangi renk canım benim saçım röfleli kendi saçım kumral bu yüzden turuncu olur diye korkuyorum artık rüyalarıma girmeye başladıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar ben sizinle sarı kullanan biri olarak paylaşayım
burda çok kişi bana dip boyam için türlü boya söylediler,çoğunu denedim,koleston küllü kumral,igora fildişi vss,saçlarım platin diplerim sürekli sorun olduğu için evde kısa zamanda boyamak istedim ve burda ki arkadaşlarımın tecrübelerine göre hareket ettim,bu çok yanlış belirtmek isterim çünkü herkesin kendi doğal rengi çok farklı ve boya ile bambaşka renkler çıkabiliyor,özellikle kendi rengi koyu olanlara aslaaaa sarı saç boyası ile iyi netice almayı beklememelerini söylemem gerek,turuncu,bakır kumral bir renkten ötesi olmuyor,ben en son oriel ile açmayı denedim,kendi saçım gayet güzel açıldı ama o daha boyadığım yerler daha dore bir sarı oldu,yaniii sarı ve röflelli saça dip yapacaksanız ve saçınız kestane veya koyu kestaneyse denemeyin derim

12,0 sarının ustune gelınce daha da yıpratmaz mı ohaoldumsmile

aaa şimdı aklıma geldı küllü mango şey demişti o çok anlıyodu ya bu boyalardan arkadaşım röfle ustune loreal çok açık küllü sarı boyadı demişti numarası 03 muydu neydı öyle bişey çok guzel oluyor demişti.... dip boya yapılmış gibi oluyor sarılarda ışıltı gibi oluyor demişti bu boyayı ilk önce diplere sonrada yıkamaya 10dk kala uçlara suruyosunuz yıpranmasın dıye.... ama kızlar sarı rısklı bı renk onun için ıstersenız bı kutu alıp evde bı deneme yapın bır tutamında ???

aaa şimdı aklıma geldı küllü mango şey demişti o çok anlıyodu ya bu boyalardan arkadaşım röfle ustune loreal çok açık küllü sarı boyadı demişti numarası 03 muydu neydı öyle bişey çok guzel oluyor demişti.... dip boya yapılmış gibi oluyor sarılarda cila lamineks gibi oluyor demişti bu boyayı ilk önce diplere sonrada yıkamaya 10dk kala uçlara suruyosunuz yıpranmasın dıye.... guclubacismile

ama kızlar sarı rısklı bı renk onun için ıstersenız bı kutu alıp evde bı deneme yapın bır tutamında ???

sonrada bıze haber verın Şeniz

Slm kızlar... Benim saçımda röfle var ama diplerim geldi.. Tekrar röfle istemiyorum tek renk her yeri sarı istiyorum yani tek renk sarı yardım kızlar neyle boyamam lazım turuncu olmasından da korkuyorum fikir lütfennnnn

Selam ..

Canım bence böyle birşeye kalkışma.. Tecrübeyle sabittiryasakkelime
3-4 ay önce Türkiye'de kestane rengi saçlarıma röfle yaptırdım aralara karamel attırdım..
Zaten çok dipten yapmamıştı kuaförüm,geçen hafta bir baktım dipler iyice çıkmış çok rahatsız etti beni.

Aynen senin gibi düşündüm , burada -Libya'da- güvenebileceğim bir kuaför bulamadığımdan gittim platin boya aldım ve komple sarartayım dedim , muhteşem bir hata idi kabul ediyorumsempatiksalakcinni

Dipleri resmen turuncu oldu ve ben o şekilde ,yani kızıl barones olarak dolaşmaya anca 5 saat tahammul edebildim..

Loreal Couleur Experte 6.2 light brown ' ile boyadım,renk harika idi aslında aralara da iki ton açığı balyaj atıyorsun aplikötürü ile..

Uploaded with ImageShack.us

Lakin o da tutmadı iki kez yapmama rağmenohaoldumsmile

Aralarda bebek sarıları olduğundan dolayı kapanmadı..

Ben de gemileri yakıp Revlon Blue Black ile boyamaya karar verdim , kesin çözüm.
Yani mavi siyah şuan saçlarım..

Sürekli bakım yapıyorum , elimde kalmadığına şükrediyorum o kadar işlemden sonraeyvahedigeldismile

Koyu renk olduğu için canlı gösteriyor saç , memnunum yani..Sarıya şimdilik elveda dedik,uzun süre dokunmam sanırım..Dinlenmeli biraz..

Velhasıl kelam ,eğer saçların daha da sarı olsun istiyorsan,mutlaka bir kuaföre gitmen gerekiyor gülüm,oryalle açacak daha sonra tekrar boyayacak,yani tamamen sarı saçlara kavuşmak isterken saçlar daha da yıpranacak , kırılacak..

İyi düşünmek gerekiyor o yüzden..

Son gelişmeleri merak ettim.. Nasıl şimdi saçların..kaydirigubbakcemile5

bence dip boyanı yaptır fakat boya olan yerler değil olmayn yerlerin dipleri boyanacak bu işlemle saçınız sarıca dönecek ve güzel olacaktır.

Back