Saç Rengi ve Saç Boyama röfle üstüne boya(sizce hangisi kızlar?)

merhaba Arkadaşlar bende saçlarımı bir ay önce kuralın üzerine röfle yaptırdım ama hiç begenmedim bu hafta sonu boyamak istiyorum tamamen kapansın istiyorum sizce hangi renk yapmalıyım yada biraz beklemelimiyim :buyrunnnnnnnnn

bence akar ama akana kadar bal köpüğü üzerine röfle gibi durur ve gayet güzel durur bende denicem çünküboshayallersmile aktıkça tekrar deneme şansımız çok dimi kızlar yaniikötükedihüso

kızlar benımde saçlarım roflelıydı 1 ay once boyattım koaforde tamamıyle kapanmıyor gercı ben açık kahveye boyattım belkı koyu olursa tamamen kapanır hee sunuda belırtıyım sarının ustune kumral kesınlıkle boyamayın cunku saçların rengını mat ve yesılımsı yapabılıyormuş bunuda koaforum soyledıı :)

Ben boyadım röflenin üzerine açık kumral (2 kutu palette 8 numara balköpüğü) başta biraz yeşilimsi oldu doğrudur.yıkadıkça yeşillik aktı ve geçti.bu arada benim röflelerim platin değil sarıydı, platin röflelerde daha bariz yeşerebilir.şu an gölgeli küllü açık kumral gibi bir renk oldu, ve evet doğası gereği küllü kumral mat bir renk.
Şimdi olsa 1 kutu 8 ve bir kutu 8.3 karıştırıp boyardım.röfleden balköpüğüne geçmek isteyenler bu şekilde boyayabilir.

Back