Saç Rengi ve Saç Boyama röfle üstüne boya(sizce hangisi kızlar?)

tugceeeee

****AŞIK****
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
1.546
1
116
Bursa
kızlar röflenin üstüne bal küpüğümü,kahve köpüğümü yoksa açık kumral falan mı tavsiye edersiniz.bide röfleler aynen dururmu kapanmaz dimi??opuyorumnanaktan

bu renklerin hepsi de sıcak güzel renkler. açık kumral biraz daha koyu tutar. röflelerin tam olarak şu andaki gibi kalmaz ama daha açık olur. zamanla boya aktıkça da röflelerin belirginleşir. röfle tam olarak ne renk üzerine atıldı o da önemli. eğer koyu bir renkse turunculaşma olabilir.

turuncu olmaması için kumral yapın diyorlar
bende koyu renk vardı
kuaför kadın kumrala boya 2 defa dedi
renk dönüşleri en rahat kumralda oluyormuş
istersen sende kumral dene canım
çokta güzel olur röfle üstüne

yok yanmaz canım,ilk boyamada koyuluk olur röflede ama yıkandıkça normale döner,ben röfleye küllü kumral ve bal köpüğünü çok yakıştırıorm özellikle küllü kumral çok doğal oluor..

arkadaşlar benim röflem yarıya geldi saçlarımı güsel bir karamel tonu yapmak istiyorum ama kuaförüm riskli dedi yanabilirmiş akarmış vs vs...
birde saç dökülmeme var daha da tetiklemesinden korkuyorum

teşekkür ederim kızlar röflem küllü açık kumral üzerine atılmıştı bugün bal köpüğü aldım bayrama kadar röflelerimin belirginleşmesi lazım en iyisi bolll bol yıkamakopuyorumnanaktan

Merhaba kızlar.Benim saçımda röfle var 5 ay önce yaptırmıştım.Şimdi dipler baya çıkmış durumda.Kendi saçım koyu kumral.Dün boya aldım garnier fındık kabuğu 7.3 daha boyamadım korkuyorum acaba diplerle röfleli yerler farklı renkmi olur?? Röfle üstüne bu renk gidermi,röflelerim tamamen kapanırmı kızlar ? cevaplarınızı bekliyorum. Bayram üstü saçımı mahvetmeyim..

Eveeet sonunda saçımı boyadım kızlar ilk başta sevmedim rengi ama yıkadıkça renk açıldı çok güzel oldu.Şimdi iyiki boyamışım diyorum zemuszemus..Görenler çok beğendi.Karamel tonlarında oldu.Merak edenler olursa resim ekleyebilirim.

nasıl olmuş tuçecim ?

Eklentiler

• $21092009(014).jpg
    $21092009(014).jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 1.164
  • $21092009(015).jpg
    $21092009(015).jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 955
  • $21092009(016).jpg
    $21092009(016).jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 982
:lepi: süperr olmuşşşş çok güzel bi renk buuu canım güle güle kullaann süppeeerrrrrrrrrrdelikafadulden

Teşekkür ederim tuuçecim..Korktuğum gibi olmadı artık hep bu renge boyarım bi kaç kerede dahada oturur renk.Röfleden kurtuldum artık oleeeeey kaydirigubbakcemile3

bende röfle istiyorum ama saçlarım çok ince bir görsen kopacak sanırsın

Röflede güzelde saçı çok yıpratıyor.Ben 3 yıl kadar kullandım sürekli dip yaptırmaktan bıktığım için tek renge dönmek istedim.. Bence hiç yaptırma bidaha kurtulmaya çalışmaktansa kendin boya al boya kuaförlere o kadar para vermeye değmiyor..

evet benimde sorunum bu canım bana hemen akabileceğini söylediler ama bal köpüğü yada karamel denemek istiyorum sadece röfle kısımları daha belirgin olur bana göre ama denemek lazım aynı zamanda kuaföre sormak lazım yanlış hatalar yüzünden aynalara küsmek istemiyorummafoldumben

Back