Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle Setiyle Evde Kendi Saçına Balyaj Yapan Var mı ????

Dilshad

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
1.187
1
681
kızlar şuan saçlarım karamel ve ben değişiklik için üzerine böyle sıcak sarı tonlarında balyajlar istiyorum burda güvenebileceğim kuaförde yok açıkçası evde kendi boyayanlar var mı röfle setiyle yanları önleri kendim yaparım da el becerim var ama arkaları nasıl olucak uuuffff artık gözümü karartıp gidicem kuaföre hem paramdan hem saçımdan olmak istemiyorum :13:

Son düzenleme:
canım boyayı hazırlamadan evvel saçının balyajatmak istediğin tutamlarını belirle,evde sosis süngerlerin var ise onlarla ayır balyaj tutamlarını sonra boyayı hazırla..krepe balyaj bile yapıcaksan yine böyle yap,krepe den arta kalan saçlarını sosise sar ,..sen bu işlemi yaptıktan sonra hiç anlamayan biri ososisteki saçlarını alır ve boyar,sonrasında yine sosise sarar ...

tşkler cnm iyi fikir sosisler bir kız ark var olmazsa onunla birlikte yaparım artık ya süper olur ya rezil olur saçlarım

cnm ben hiç yapmadım ama deneyip memnun kalan varsa deneyebilirim tek renktense daha hoşuma gidiyor açıklı koyulu.ama korkuyorum böyle belirgin belirgin şeritler olursa diye biri kalın biri ince hepsi farklı yerden başlayan bilemedim oyüzden.ama Nil bi konu açmıştı birsürü video vardı orda çok güzel anlatıyorlardı bi heveslendim ama cesaret edemedim nekadarda olsa hızlı olmak lazım biryeri daha açık diğeri koyu olmasın diye.bir bak videolara istersen cidden güzel şeyler var

evet cnm zaten o videoları izledikten sonra geldi heves kendime düz boya çok yaptım el becerim varda bilemedim başkasınada yaparım kuaförüm yaparken çok izlemiştim ama kendime zor olur heralde arkaları nasıl yapıcam :44: en güzeli kuaföre yaptırmak yine uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…