• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfle setini alıpta..evde saçı komple boyayan oldumu hiç?

demek istediğim açık saça dokunmaya korkuyorum en iisi uzman...
diplerinde turunculuk yapar diye düşünüyorum röfle seti içinde...

ah şu konuları açıldığı anda nasıl görebiliyorsunuz bir bulabilsem:(
umarım gecikmedim uyarmakta,ben komple boyadım hemde upuzun belime kadar saçıma (ki zaten röfle üzeri kumraldı) 4 kutu yaptım bide iyice düzgün açılsın diye sonuç tam bir renk skalası! filli boyada bile bukadar renk yoktur:(
zaman aralığından farklı olmasın diye bide çok çok hızlı ve bol uyguladım halbuki...
kesinlikle röfle setiyle sarı elde etmeyi düşünme..en çok açan boya tecrübeyle sabittir ve başkalarıda aynı görüşte kolestonun özel sarılar serisi 12.1
röfle setinin yaptığı işi çook çook daha güzel yapıyo,hem eşit renk hemde turuncusuz:)

ah şu konuları açıldığı anda nasıl görebiliyorsunuz bir bulabilsem:(
umarım gecikmedim uyarmakta,ben komple boyadım hemde upuzun belime kadar saçıma (ki zaten röfle üzeri kumraldı) 4 kutu yaptım bide iyice düzgün açılsın diye sonuç tam bir renk skalası! filli boyada bile bukadar renk yoktur:(
zaman aralığından farklı olmasın diye bide çok çok hızlı ve bol uyguladım halbuki...
kesinlikle röfle setiyle sarı elde etmeyi düşünme..en çok açan boya tecrübeyle sabittir ve başkalarıda aynı görüşte kolestonun özel sarılar serisi 12.1
röfle setinin yaptığı işi çook çook daha güzel yapıyo,hem eşit renk hemde turuncusuz:)

denemedim canım benim merak etme riskli oldugunu düşündüm caydım..

yorumun için cvp yazdıgın içinde çok saol bebegim:16:

Son düzenleme:
cnm röfle seti işine yaramaz 12.0 istediğin gibi yapar saçını ama küllüsünü alma yeşertebilir....

cnm ben saçımın bi tutamında denedim iki gün önce bildiginn turuncu güneş rengi gibi oluyor..cidden yıpranma olmadı yarım saat bekledimm...saçını güzel açar amaaa üzerine en fazla açık küllü kumral uygulayabilirsin çünkü alt zemin baya turuncu oluyo:)kumral tonu isteyene güzeell olabilir :)

Back