• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfle setini alıpta..evde saçı komple boyayan oldumu hiç?

hayır tatlım saçlarım zaten açık renk ve hatta röfle:21:
ben komple sarı istiyorum

Daha önceden röfle seti kullanmadigim icin bilgim yok aslinda, ama röfle bence daha dogal duruyor komple sari yapay görünebilir? :44: Ten rengin nasil peki?

Daha önceden röfle seti kullanmadigim icin bilgim yok aslinda, ama röfle bence daha dogal duruyor komple sari yapay görünebilir? :44: Ten rengin nasil peki?

yıllardır röfle saçım benim artık sıkıldım canım..4 saat kuaförde beklemekten.tek renk daha dogal durcak diye düşünüyorum...

açık tenliyim..ela gözlüyüm:61:

yıllardır röfle saçım benim artık sıkıldım canım..4 saat kuaförde beklemekten.tek renk daha dogal durcak diye düşünüyorum...

açık tenliyim..ela gözlüyüm:61:

Yakisir bence. Denemelisin, zaten saclarin acik renkmis tutar diye düsünüyorum. Ama bence sen yine de boya konusunda tecrübeli birilerine danis sari boya ve röfle hakkinda pek bilgim yok. Umarim istedigin gibi olur saclarin? :34:

yakisir bence. Denemelisin, zaten saclarin acik renkmis tutar diye düsünüyorum. Ama bence sen yine de boya konusunda tecrübeli birilerine danis sari boya ve röfle hakkinda pek bilgim yok. Umarim istedigin gibi olur saclarin? :34:

bilmiorum ama yinede yazdım sana diyorsun saol canım:38:

sanki daha önce birileri özellikle diplerde turunculuk yaptığını söylemişti...
aman dikkat röfleni bozma iice arastırmadan yapma bence...

Aman dikkat röfleni bozma iice arastırmadan yapma bence...

canım ben iki hafta önce altın sarısına boyadım röflemi güzel yumuşak bir renk oldu yakıştıda..ancak ben daha bir sarı istiyorum onun içün:40:

canım ben iki hafta önce altın sarısına boyadım röflemi güzel yumuşak bir renk oldu yakıştıda..ancak ben daha bir sarı istiyorum onun içün:40:

Malum röfleler yine meydanda:61:

Malum röfleler yine meydanda:61:

Işte şuan ki, sacım

Eklentiler

• $Fotoğraf998.jpg
    $Fotoğraf998.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 79
ben olsam kuaföre yaptırırdım...
bir kere röflemi yeşil yaptıktan sonra açık renk saç konusunda kendim bsy yapmaya tövbe ettim

sarılar hep turunculuk yapar diyolar röfle seti içinde turuncumsu biseyler ortaya çıktığını okumuştum forumda bi yerlerde...aslında üst üste küllü sarı boyayıp saçlarının platine yaklaştığını söyleyenlerde vardı...yani bunlar çok önceden forumda okuduklarımdan aklımda kalanlar ama röflenin üzerine küllü boyamakta mavi,yeşil,gri vs. yapıyo tecrübe ile sabittir...
saçlarının rengi gayet güzel bi süre daha idare et iyice düşün araştır öyle karar ver...

Back