• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfle seti kullanan varmı

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
herhangi bir markanın röfle setini kullanan varmı arkadaşlar ben 3 yıl önce almıştım bir arkadaşla saçlarımın dibi çıktı diye bone takıp yapmıştı uçlarda röfleler vardı zaten ama hatırladığıma göre rengi hiç farketmemişti acaba bzmi yanlış yapmıştık başka kullanan varsa yazabilirmi renk turuncu falan oluyormu

uygulanan saçta zor açılacak bir boya yok ise ve yeterince bekletilirse turuncu olmuyor,tabi çokta bekletilmemeli saç yanabilir [ zaten saç iyice beyazlar gibi açılırsa yanar onuda görürsünüz]

ben şimdi açık kumralın üsütne alıp boneyle sık sık yapsam turuncu olmaz dimi canım benim dipler daha yeni 1 cm çıktı koyu kumral diğer yerler açık kumral boyalı biraz daha açmak isityorum saçımı alıp denesem mi acaba

off tam rengi açık kumral üzerine çok güzel olur 1 cm dipler sorun yaratmaz çünkü boneyle çekecekseniz zaten diplere sürülmüyor ve bekleme süresince beklerseniz turuncu olmaz , belkide saçınız ince tellidir,çabuk açılır, illa da bekleme süresini beklemeniz şart değil, önemli olan takip etmeniz zaten görüyorsunuz , saç açılırken önce turuncu olur sonra sarılaşır gözünüz görecek zaten turuncuysa bekletin sarı olsun diye, çok bembeyaz olmasın yeter yoksa yanar saç

sağol canım cevabın için ben bu röfle setiyle sarı boya arasında kararsız kaldım açıkçası bu ay boyucam inşallahta şimdi röfle yapınca dipler çıktıkça nasıl olucak bakalım yine üst üste atmama lazım benim saçım çok ince telli ben yıllardır röfle yaptırıyordum ama çok pahalı oluyor

yaptıkları işlem aynı zaten , sadece çok kısa saçları bone ile çekerler uzunlara paket atarlar kullanılan malazeme aynı ve artı olarak cila atarlar arzu edersen onuda atarsın kolay o ,açık kumral boyayı ceviz büyüklüğünde düşük volümlü peroksite sık , baya bir sıvı olacak banyoda saçına saç kremi sürer gibi sür hemen tara 1 dk sonra yıka [ ama saçın uzunsa bone ile çekmek zor olur]

saçım bayağı uzun uzatıyorum belime 10 cm kaldı ben normaldede 1 kutu boyayla boyuyorum bu saçın açılmasını etkilermi sence yani şimdi birdahaki aya sarı boyasam 2 kutumu almam lazım diğer konudada saçım yara oldu yazmıştım canım ilgilendiğin için sağol bir doktora sorayımmı acaba amonyaksız boya zarar verirmi diye

canım 2 kutu en ideali içine siner boyasız yer kalmamıştır dersin,ama sen röfle yap boşve boyayı ,ama saçın da uzunmuş ,acaba bir arkadaşın paket atabilir mi ? [ diğer konuda yazdım ,öteki yerde]

arkadaşta yokki canım benistanbula evlendim arkadaşlarım hep iş yerlerindendi evlenincede hiçbiriyle görüşemiyorum şu ana zaten görüşsemde okadar becerikli bir arkadaşım olmadı şimdiye kadar

anlıyorum, o zaman boneyle zor olur işin ,çekmesi zor olur,çeksende orantılı olması garanti değil ,şu şartlarda kuaföre yaptır derim röfleni,ee peki karar verdin mi röfle mi boyamı :) yada şöylede yaptırabilirsin [ değişiklik olsun diyorsan) değişik renklerde röfleler var malum daha açık ,daha koyu ,yada farklı renkler gibi değişik renk vermek isterse diplere değdirmeden verebilir bu rengi ,senin uyarın ile özel ihtimam gösterebilir kuaförün

Son düzenleme:
bilmiyorum canım bugün bir sorayım kozmetikçiye bakalım belki bilir o yara oldu deyince olmadı loreal amonyaksız alıcam sarısı varsaa yoksada diplerime sürmücem ilk başta heryeri boyucam dipleri en son çok az tutucam

Back