• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle hakkında yardım:( Kızlar bi bakın acil !!

crispyyyi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
79
0
86
Eskişehir
Kızlar acil yardıma itiyacım war,sabit konuya yazmıştım ama yarın kuaföre gidicem bi bakın nolur:çok üzgünüm: Resimlerini koyduğum renkleri kuaför yapabilirmi sizce çünkü saçlarımda karamel kahve gibi bi ton var ,sizce bu renklere ulaşabilirmiyim,saçlarımdan da olmak istemiyorumda :çok üzgünüm:

kendi saç rengimide koydum yüzümü karaladım amasırnaşık şey

Son düzenleme:
Bende 2.resimdeki gibi bi renk istiyorum ama benim sacim siyah acaba benimkine olmazmi yaaa??? Birde kizlar ben istanbulun yabancisiyim hafta aorda olacagim,bana sirkeci eminonu yakinlarinda tavsiye edeceginiz iyi bi kuafor varmi... ??? Ben kapaliyim tesettur bolumu varmi acaba kuaforlerde??

kuaförler bu renkleri yapabilir
çünkü onalr boyanın içine açıcı falan katıyorlar renk daha iyi oturuyor saça
ama güvendiğin bir kuaföre git canım
sonra pişman olma opuyorumnanaktan

eskişehirliymişsin sana tavsiyem ünlü cem varya ona git benim kuaförüm orası ben memnunum röflesinden

kızlar süpersiniz bende yarın gidicekk kuaför arıyorum eskişehirde saçımda aynen kahve akmış güzel saçı yıpratmayan bir kuaför lazım acilllllllllllllll

selammm yerimseniben

bence olur senin kendi sac rengin de o kahve tonlarinda sadece renk acilcaktir...:dance:

Back