Saç Rengi ve Saç Boyama röfle?balyaj?

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
kızlar 1 hafta içinde saçıma platin röfle yaptırmayı düşünüyorum ama şöyle saçımda bikaç tel beyaz var onlar göze batmasın ve daha hoş gözüksün hemde saçım çok yıpmasın diye (çünkü daha önce sürekli boyuyordum baya yıprandı yaklaşık 6 aydır boyamıyorum) ince ince geniş aralıklı yaptırayım dedim buna çerçeve diyorlarmış sanırım bi kızda gördüm çok hoşuma gitti tam bana lazım olan şey onun yaptırdığı yere yaptırıcam kuaförlede görüştüm olur dedi ancaakk demin bi konu okudum kötü görünüyor oturur mu falan diye ona bazıları balyaj yaptırsaydın demiş..balyajla röfle arasındaki fark nedir bu konularda pek bilgim yok sizce bahsettiğim şekilde yaptırırsam güzel sonuç elde edebilir miyim? fikirlere ihtiyacım var!!

Canım röfle yoğun sarı renktir balyaj ise aralarda görünen sarıdır..Bence sen röfle yaptır çünkü beyazlarına en iyi gidecek olan röfledir hemde ben röfleyi genelde daha çok yakıştırıyorum teni uygun olanlara..Hiç boyatmadım saçlarımı ama benim fikrim bu.Yinede araştırmadan boyatma derim yerimseniben

canım ama ben herkes de görülen röfleden yaptırmicam benimki ara ara olcak saçımın heryerinde değil bende nasıl olduğunu ne dendiğini tam olarak bilmiyorum ama gördüğüm kız bana buna çerçeve diyorlar demişti kuaföre öyle dedim bende tamam olur dedi..ama diplerden çıkanların kötü göründüğünü söylüyorlar diğer topicde napcağıma nasıl olcağına karar veremedim bir türlüeyvahedigeldismilekafamçokkarıştı

kızlar işte bu tarzda aralarda minik minik ince röfle istiyorum ama platin renginde ne dersiniz olur mu?

Eklentiler

• $da4d717d.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 196
aşk olsun kızlar sizee:umursamaz: bi tanee yardım edeniniz çıkmadııımafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…