Rock Hudson

z4x3v6plarge.jpg

En 'maço' aktör 'GAY' ÇIKTI

BıRÇOK ünlü kadının rüyası Oscar sahibi 'en maço erkek' Burt Lancaster da, Rock Hudson gibi gayler arasına katıldı.

Aktörün seks yaşamını 10 yıl izleyen FBI, onun hızlı bir gay olduğunu belgelerle gözler önüne serdi. Hafızalardan silinmeyen Deborah Kerr'le plajdaki ünlü sevişme sahnesiyle kadınların gönlünü fetheden Burt Lancaster'ın maço erkek imajını yıkan haber magazin dünyasında bomba etkisi yaptı.
TEHLıKELı LıBERAL
FBI, üç evliliğin yanı sıra çılgın gay partilere katılan ünlü sanatçıyı tehlikeli bir liberal olduğu gerekçesiyle gözlem altına aldı. Sanatçıyı adım adım izleyen Amerikan Federal Haberalma Örgütü, Lancaster'ı 1983'te katıldığı anti-kapitalist ıskoç komedisinden, çektiği filmlerin yayınlanmayan bölümlerine kadar her yerde izledi. FBI, Lancaster'ın seks hayatına yönelik araştırmayı, sanatçının bir gay partiye katıldığının görülmesi üzerine başlattı. FBI, ünlü aktörü 1955 Kasım ayından başlayarak 10 yıl süresince takip etti. Virjinya'daki FBI kömürlüğünden çıkarılan dosyalar Burt Lancaster hakkındaki gerçeği gözler önüne serdi.

sabah

Elizabeth Taylor’ın Burton’dan önce kalbini kaptırdığı isim “Devlerin Aşkı”nda başrolü paylaştığı Rock Hudson’dı. Fakat aşkına hiçbir zaman karşılık bulamadı. Yıllar sonra “O’nu baştan çıkarmak için çok uğraştım ama o bana dönüp bakmadı bile” açıklamasında bulunmuştu.
Çekimler sırasında Rock Hudson’ın eşçinsel olduğunu öğrendikten sonra yakın dost oldular. Hatta Hudson’ın eşcinselliğini gizlemek isteyen yapımcılarca bir süre sevgili gibi lanse edildiler. 50’lerin ortalarında dedikodular yayılmaya başlayınca, Hudson’ın menajeri, Rock Hudson’ı, sekreteri Phyllis Gates`le evlendirdi. Yalancı evlilik üç yıl sürdü.

cumhuriyet

Back