Cananzngn Napcan Kısmet Kayıtlı Üye 10 Nisan 2013 7 0 6 İstanbul 16 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Cananzngn #1 Roc purif-ac akne kremi kullandım sadece 1güncük anamı ağlattı şuan günlerce güneşte kalmış gibi kıpkırmızı yüzüm suratımda tüp patladı resmen bu kremle ilgili bir bilgisi olan allahın kulu varmı (
Roc purif-ac akne kremi kullandım sadece 1güncük anamı ağlattı şuan günlerce güneşte kalmış gibi kıpkırmızı yüzüm suratımda tüp patladı resmen bu kremle ilgili bir bilgisi olan allahın kulu varmı (
B BenArabesk Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2010 4.605 55 0 Diğer 12 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Cananzngn #2 bu tür tedavileri yazın değil kışın uyguluyorlar... eğer beklemek gibi müsaitsen kışın başla...güneşe çıkmaman gerekiyor senin.. ben bu ilacın antibiyotiklerini kullandım 2 kutu biri 20 diğeri 10 mgdı.. 6 ay kışın kullandım.. senin şuna sürdüğün yüzündeki deriyi inceltiyor.. görevi bu..bi bakıma peling gibi düşün.. dediğim gibi güneşte yaz sıcaklarından kullanma... kalıcı lekelere neden olr yoksa.
bu tür tedavileri yazın değil kışın uyguluyorlar... eğer beklemek gibi müsaitsen kışın başla...güneşe çıkmaman gerekiyor senin.. ben bu ilacın antibiyotiklerini kullandım 2 kutu biri 20 diğeri 10 mgdı.. 6 ay kışın kullandım.. senin şuna sürdüğün yüzündeki deriyi inceltiyor.. görevi bu..bi bakıma peling gibi düşün.. dediğim gibi güneşte yaz sıcaklarından kullanma... kalıcı lekelere neden olr yoksa.