Güneş Kremleri ROC marka güneş kremleri

Güneş kremleri, bronzlaşma

poisa

Bu günler de geçer ya Hu!
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
925
40
ne zamandır bu sayfadan güneş kremlerini takip edip, bu yıl hangi marka alsam, Vichy mi alsam, Lancaster mı alsam derken derken en sonunda bugün satıcı kızın da baya bir bilgilendirmesi ve Roc 'un bir dermokozmetik firması olduğunu söylemesi, sadece cilt üzerine ürünlerinin olduğunu eklemesi üzerine, 50 faktörlük bir Roc aldım. Anti-age özelliği ve yüzde leke ya da çil varsa karartmadığını aksine aynı renginde kalması için özel bazı özler içerdiğini söylemesiyle de bu markayı tercih ettim..
hadi bakalım hayırlısı..

kullanan müşterilerim çok memnunlar,o kadar olumlu geri dönütler alıyorum ki siz de onlardan biri olacaksınız eminim ,dedi.
Zaten eğer olmazsam vay haline.. o kadar para saydık:/

ROC SOLEIL PROTEX. SPF 50+ FLUID CREAM 50ML

CİLT TİPİ
Normal ve karma ciltler için uygundur.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
RoC Soleil Ptotexion SPF 50+ Fluid Cream uygulandığı andan itibaren yüksek performansa sahip patentli güneş filtleri kombinasyonu ile UVA ve UVB ışınlarının % 95′ inden fazlasını bloke eder. Likit yapıya sahip olan bu yüz kremi nemlendirme kompleksi ile zenginleştirilmiştir.Cildinizin ihtiyacı olan nemi karşılarken, cildinize kadifemsi bir dokunuş sağlar.Yumuşak ve yağlı olmayan yapısı sayesinde ciltte kolay emilir, cilt üzerinde kalıntı bırakmaz.

ÜRÜN AVANTAJLARI
Soleil Ptotexion SPF 50+ Fluid Cream yüksek performansa sahip patentli güneş filtreleri kombinasyonu, ayrıca nemlendirme kompleksi içerir, cilde zararlı güneş ışınlarına karşı maksimum koruma sağlar.
ÜRÜN KULLANIMI
Güneşe çıkmadan önce 1 tatlı kaşığı kadar ürünü yüzünüze eşit olarak uygulayınız.Bu miktardan daha az ürün kullanmak güneşten koruyucu etkiyi de önemli ölçüde azaltmaktadır. Terleyince, yüzdükten sonra ürünü sıklıkla yeniden uygulayınız.

Roc'un cilt bakım ürünlerini senelerdir kullanıyorum çok memnunum güneş kreminide zaman zaman kullandığım oldu çok kaliteli ürünleri olan bir marka umarım sende memnun kalırsın.

umarım gerçi bu ürünü yüzdeki lekeleri karartmasın diye annem için aldım ama kendim için de almayı düşünüyorum.. sonuçta iyi bir marka

yüzümde güneş lekeleri var, yaş lekesi de denen kahverengi lekeler.. roc'un leke gidericisi ve güneş kremi seti var toplam 85 TL civarında. ondan almayı düşünüyorum.. kullanan varsa lütfen cevap yazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…