• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Robotx lazer cihazı

Ay tenli anne

Aldığım her nefesin biri senin 💕👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
4.052
3.296
63
Kızlar meraba bundan Bi sene önce tüm vucüt buz lazere gittim 11. seanslara kadar çıktım fayda göremedim evet eskisi gibi değil ama bana vadedilen %90 ve üzeri de değil. Tabiki önceki gibi değil ama şikayetim devam ettiği için 1 senenin ardından da bugün tekrar lazere başladım robotx lazer makinasıyla. Deneyen memnun kalan tavsiyesi olan var mı?

Denedim, acısız, 6 ay kilim çıkmadı, buzdan daha etkili, buzda 1 aya çıkardı.
Kılcal damar catlamalarim oldu robotxten sonra olumsuz yani bu

Aynı cihaz ile bende 30 Aralık tarihinde işlem yaptırdım. İlk gün sanki kıllar yanmış gibi bir görünüm vardı. Sen benden daha önce işlem yaptırdın 1 haftada durum nasıl? Seans arasi süre ne kadar?

Aynı cihaz ile bende 30 Aralık tarihinde işlem yaptırdım. İlk gün sanki kıllar yanmış gibi bir görünüm vardı. Sen benden daha önce işlem yaptırdın 1 haftada durum nasıl? Seans arasi süre ne kadar?
Canım sorma ben hiç memnun kalmadım hem cihazdan yüzümde tırnak izi gibi yanık izi gibi izler oldu cildim temiz beyaz bi yüz ama sivilceler doldu yani bana pek iyi gelmedi. Ayrıca gittiğim yerle alakalı da memnun kalmadım yüzüme yapılırken gözlük vs takılmadı kaşımın ucu yandı daha kendilerini üste çıkardılar kafanızı oynatmışsınızdır diye. Sizde de oldu mu ciltte sıkıntı

Canım sorma ben hiç memnun kalmadım hem cihazdan yüzümde tırnak izi gibi yanık izi gibi izler oldu cildim temiz beyaz bi yüz ama sivilceler doldu yani bana pek iyi gelmedi. Ayrıca gittiğim yerle alakalı da memnun kalmadım yüzüme yapılırken gözlük vs takılmadı kaşımın ucu yandı daha kendilerini üste çıkardılar kafanızı oynatmışsınızdır diye. Sizde de oldu mu ciltte sıkıntı
Bu cihaza sonradan devam ettiniz mi? Cihaz güzel bir cihaz aslında yapan kişi çok önemli

Back