Lazer Epilasyon ROBOTX İLE LAZER YAPTIRAN VE MEMNUN KALAN VAR MI?

Bett5534

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2020
2
0
26
Merhabalar robotx ile lazere başlayacağım herkes en iyisi o dedi elinde olmayan güzellik merkezleri bile olanı tavsiye ediyor. Merak ettim robotx ile lazer yaptıran ve memnun kalan var mı veya şikayetçi olan İnternetten okuyorum yüzde 80i çok memnun kalmış yüzde 20si neden kalmamış anlamadım

Ben Eylül den beri gidiyorum bu cihaza başta brnde tedirgin oldum ıpl falan deniyor çünkü geri çıkar vs 4.sea sima gideceğim yarın inceldi baya azaldı gibi de ama sonra ne olur bilemiyorum gerçekten brnde merak ediyorum

Birde gidenler bu pandemi döneminde güzellik salonları 4 ay kapandıginda hepsinin geri çıktığını söylemişler mesela

Ben geçen sene ekimde bu cihazla bacak bölgeme işlem yaptırdım. İşlem sırasında her şey güzeldi, dökülmeleri fln gayet iyiydi. Mart ayında pandemi olunca yarım kaldı öncesinde 3 seans gitmiştim, 3 de kontrol seansı vardı. Mart ayından beri lazere girmedim, yavaş yavaş hepsi çıktı. Şu anda eski haline döndü. Makine ıpl bir cihaz, başlığı dikdörtgen ve kırmızı patlayan ışık şeklinde böyle cihazlar ıpl cihaz ama yaptırdığım yer asla kabul etmiyor hibrit alex diyor. Kesinlikle değil kendi sitesinde bile ıpl olduğu yazıyor. Yine kendi sitesi 3 4 seansta bitme vaat ediyor,3seans gittim, azalıyor bunu her cihaz yapar, önemli olan sonradan çıkmaması, şu anda hepsi geri çıkmış halde. O kadar para vermiştim, bacak bölgesi olduğu için ama faydası yok, bence fda onaylı makineleri tercih edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…