Bundan benden asiri memnunumRoborocktan şaşmayın. S7 ve üzeri her model olur ama ancak S serisi alın, diğerlerine bulaşmayın.
birde Q serisi var sanırsam aralarındaki fark nedir acaba. birde robotunuzun filtre teminini nereden yapıyorsunuz çünkü orjinal parça satılmıyormuşRoborocktan şaşmayın. S7 ve üzeri her model olur ama ancak S serisi alın, diğerlerine bulaşmayın.
roborockta filtre,toz torbası vesayre tedariği yapılamıyormuş normalde yılda bir değiştirmek lazımmış ama roborock orijinal parça satışa sunmamış siz nereden temin ediyorsunuzRoborock s7 pro ultra kullanıyorum ve cok memnunum. Her işini kendisi görüyor, bn sadece bittikçe suyunu değiştiriyorum. Yurt dışında bir tanıdığınız fln varsa oradan sipariş edin derim arada yarı yarıya fiyat farkı oluyor.
Makinemi alalı henüz bir yıl olmadı, bir tane yedek toz torbası hediye olarak ayriyetten veriliyor. Gecen makinem toz torbasinin doldugu uyarisini verdi, bosaltıp tekrar taktım. Arastırmadım ama toz torbasının satışı internette illa vardır diye düşünüyorum.roborockta filtre,toz torbası vesayre tedariği yapılamıyormuş normalde yılda bir değiştirmek lazımmış ama roborock orijinal parça satışa sunmamış siz nereden temin ediyorsunuz
Makinemi alalı henüz bir yıl olmadı, bir tane yedek toz torbası hediye olarak ayriyetten veriliyor. Gecen makinem toz torbasinin doldugu uyarisini verdi, bosaltıp tekrar taktım. Arastırmadım ama toz torbasının satışı internette illa vardır diye düşünüyorum.
Filtre değişimi olarak su filtresini kast ediyorsunuz sanırım, su filtresi değişimi yapılabilinecek bir alet degil. Filtre kirlendiginde makine söylüyor, gidip muslukta yıkıyorsunuz o kadar.
media markt çalışanı söyledi. resimde görünen filtre yılda bir değiştirilmesi lazım ve roborock bunun orijinal parçasını avrupa pazarı dahil hiçbir pazara sunmadı dedi orjinal parça takılmadığında makine bozuluyor denildi ve önermedilerŞimdi Internete yazdım, makinenin yedek parçasının satışının yapıldığı bir sürü site çıkıyor.
Trendyol da bunlardan biri. Size yedek parçasınin bulunmadiğını kim söyledi?
Saglıkla güle güle kullanın, kullandıkça yazarsanız sevinirizsonunda karar verip aldım roborock s8 sonic aldım oda yetmedi philips aqua plus 8000 serisi dikey süpürge aldım oda yetmedi her iki ürüne sigorta kasko yaptırdım ama sonunda karar verebildim hatta şuan robotum evi temizliyor şimdilik bi sıkıntı yok çok memnunum iyiki almışım diyorum