Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Roborock s7 kesinlikleMerhaba arkadaşlar.Robot süpürge tavsiyesi istiyorum memnun kaldığınız hangisi?Acil ihtiyacım var? Açılmış çok konu var ama okurken kayboldum kafam karıştı memnun kaldınız modeli yazabilir misiniz?Roborock en pahalısı gördüğüm kadarıyla?
Hangi s7 peki vacuum mop?s7 maxv? s7 sonic mopping? Hangi modeli kafam karıştıRoborock s7 kesinlikle
Konuyla ilgilenen yok mu acaba tecrübeli ev hanımları ?Merhaba arkadaşlar.Robot süpürge tavsiyesi istiyorum memnun kaldığınız hangisi?Acil ihtiyacım var? Açılmış çok konu var ama okurken kayboldum kafam karıştı memnun kaldınız modeli yazabilir misiniz?Roborock en pahalısı gördüğüm kadarıyla?
Hangi s7 peki vacuum mop?s7 maxv? s7 sonic mopping?Roborock s7 kesinlikle
teşekkür ederim bakacağımmieleninkini inceleyin derim. youtube da karşılaştırma videoları da var.
Roborock yüksekliği konusunda sıkıntı yaşadınız mı?Roborock s5 max kullaniyorum memnunum.
O markaya hiç bakmamıştımViomi almayin da girgir bile alsaniz daha iyi
Xiominin alt markasi diye aldim pazardan girgir alsam daha iyiydi. Tamir ettirip elimden cikaricam. Lakin 6 ay gibi bir surede bozuldu.O markaya hiç bakmamıştım
Evet bende yeni aldım s7 tavsiye ederim çok pahalı ama olsun önce almamanın cezası işteRoborock s7 kesinlikle