- 26 Mayıs 2018
- 68
- 79
- 32
-
- Konu Sahibi Pinarrrrr12880
Evet biraz pahalilar ama viomi de Xiaomi ninRoborock veya Xiaomi güzel diyorlar ama pahalı onlar biraz daha
En son şu var diye biliyorum peki halıyla zemini ayırt edebiliyor mu mop yaparkenRoborock S5 Max kullanıyorum memnunum ama ben baya oldum alalı yeni modelleri çıkmıştır kesin
Evet ediyorEn son şu var diye biliyorum peki halıyla zemini ayırt edebiliyor mu mop yaparken
ya teşekkür ederim bu benim için önemliydi forumlarda bazı yerlerde halıyı ayırt edemiyor mopa üstünden geçiyor demişlerdiEvet ediyor
Bende kullanıyorum mop özelliğini hiiç kullanmadım. Halı ile zemini ayırıyor mıRoborock S5 Max kullanıyorum memnunum ama ben baya oldum alalı yeni modelleri çıkmıştır kesin
Ayırt ediyor derken, halıda daha fazla enerji harcıyor ama halıyı da ıslatıyor. Yanlış anlaşılma olmasın. Ben hep moplu kullaniyorum ama sırılsıklam olmuyor.ya teşekkür ederim bu benim için önemliydi forumlarda bazı yerlerde halıyı ayırt edemiyor mopa üstünden geçiyor demişlerdi
Anladım teşekkürlerAyırt ediyor derken, halıda daha fazla enerji harcıyor ama halıyı da ıslatıyor. Yanlış anlaşılma olmasın. Ben hep moplu kullaniyorum ama sırılsıklam olmuyor.
Ben de çok memnunumRoborock S5 Max kullanıyorum memnunum ama ben baya oldum alalı yeni modelleri çıkmıştır kesin
Merhaba hangi modelini kullanıyorsunuz acabaXiaomi kullanıyorum 2 yıldır nerdeyse. Çok memnunum.
Aldinizmi bnde alicamda haritalama özelliği olan modeli düşünüyorumKızlar robot süpürge alıcam xiaomi alıcam sizce hangi modeli ?