- 19 Ekim 2023
- 247
- 229
- 23
- 27
- Konu Sahibi Gizemyasar
-
Annemlerde Arçelik markası var ama ben bütün beyaz eşyalarımı Beko tercih ettiğim için kurutma makinasını da Beko’dan aldım. Kodunu bilmiyorum ama bulursam yazacağımMerhaba. Kurutma makinenizi ne marka aldınız acaba?
Katılıyorum size. Dik süpürge ve diğer model süpürgeden almıştım çeyizim için. Robot süpürgeyi de alırsam üçlüycemBen de xiaomi mi robot mop2 var , çalışırken evi toplayıp çıkıyordum. Çok güzel süpürüyordu, gelince de silip eşyaları yerleştiriyordum. Elim kolumdu.
Evim küçük, sandalyeleri filan topluyordum, arasından geçemiyordu.
Doğum yaptıktan sonra eşyaları topla , tekrar yerleştir,zor gelmeye başladı. Bir tane de dikey süpürge aldım. O daha iyi imiş. Bebek kucağımda hemencecik süpürüyorum.
Hayatı kolaylaştıran her ürünü seviyorum. İmkanınız varsa ikisini de alın.
Her markanın kendine göre artı eksileri vardır illaki ama araştırma yapınca bana da Q7 Max mantıklı geldi.Ben q7max kullanıyorum çok çok memnunum. Çekimi serinin en iyilerinden. Halıda mop kaldırmıyor ama halıyı da öyle ıslak bırakmıyor. Dip köşe temizlik yapacağım zaman dyson mop kullanıyorum. Günlük temizlikte inanılmaz kolaylık. 2 max 3 günde bir işteyken açıyorum. Geliyorum ev tertemiz. Mop özelliğini çok kullanmıyorum ama halıları kaldırıp sildiriyorum x2 x3 modu var. X2 olunda odayı hem dik hem yatay olarak hiç boşluk kalmayacak şekilde süpürüyor. X3 dediğinde bir de çapraz gidiyor. Benim aşırı aşırı eşyam yok sadece mutfakta sandalyelerim var o alana da girmesin diye işaretliyorum. Mobilyalarım onun girebileceği seviyede. Özellikle baza ın altına girebilsin diye ayaklarını değiştirdim. Sadece baza on altını silip süpürmesi bile benim için yeterli zaten. Bizim burada inanılmaz toz oluyor çümki6sabah sil akşam yine toz. Elim ayağım oldu resmen
TeşekkürlerAnnemlerde Arçelik markası var ama ben bütün beyaz eşyalarımı Beko tercih ettiğim için kurutma makinasını da Beko’dan aldım. Kodunu bilmiyorum ama bulursam yazacağım
Bende ses konusunda biraz düşünceliyim, ben evde olmasam bile alt ve üst komşularım illaki olucak. Acaba çok rahatsız edici bir ses olur mu diye düşünüyorum. Sonuçta 10-15 dakikada biten bir şey değilBnde roborock'un s8 pro ultra modeli var, memnunum. Gündüz veya gece geç saatlerde çalıştırabilecegim bir ses seviyesine sahip değil. Sizinkisinin de olacağıni sanmıyorum. Bn genelde evde olmadığım zamanlarda çalıştırıyorum, evdeyken çalıştırdığımda sesi beni bile yoruyor.
İnsanın bir hevesle aldığı şeyleri tedarikçiler malesef bazen böyle mahvedebiliyorlar. Umarım en kısa zamanda elinize ulaşırMerhaba ben de xiaomi s 10 plus var toz filtre haznesi kırıldı. Koskoca firma yedek parça sağlayamıyor aylardır bekliyoruz. Daha taksiti bitmeden elimizde patladı süpürge. Hangi marka alırsanız alın yedek parça temini olayını araştırın. Kesinlikle çok pratik ve tertemiz süpürüyor orası ayrı.
Hızlı modda 70 dk'da süpürüyo bnmki. Hiç en yavaşta denemedim, hızı düşurdükçe sesi kesiliyodur belkiBende ses konusunda biraz düşünceliyim, ben evde olmasam bile alt ve üst komşularım illaki olucak. Acaba çok rahatsız edici bir ses olur mu diye düşünüyorum. Sonuçta 10-15 dakikada biten bir şey değil
Mağazalar hemen fakir'in ürünlerine yönlendiriyor neden bilmiyorum. Benim mağazaya giden arkadaşlarımın büyük çoğunluğu fakir almaya ikna edildiHer markanın kendine göre artı eksileri vardır illaki ama araştırma yapınca bana da Q7 Max mantıklı geldi.
Hafta sonu mağazalarda gidip inceleyeceğim. Bakalım hafta sonu satış temsilcileri beni nasıl yönlendirecek
Onlar kendileirndekine bakmaz ki başkasındkaind egözü kalır iyide olsa kötüde olsa. Ama robot alabilme imkanı olan alsın he eğer bütçenizi zorluyorsa almayın. Düşük fiyatlı robotların gerçekten çekim gücü yok gırgır gibi fırçayla kırıntılıları alıyor.Al işte gerçekten kıskançlıktan başka bir şey değil buDaha güzelleri senin olsun deseydiniz sizde belki biraz düşüncesinden vazgeçerdi
Satış temsilcileri işleri gereği çok iyi ürün pazarlaması yapıyorlar, müşteri olarak bizde onlara inanıp alıyoruzMağazalar hemen fakir'in ürünlerine yönlendiriyor neden bilmiyorum. Benim mağazaya giden arkadaşlarımın büyük çoğunluğu fakir almaya ikna edildi(prim mevzuu olabilir tabi)
Bu tarz şeylerde ucuza kaçmak çözüm olmuyor kaliteli almak gerekiyor ki uzun süreler işimizi görsün :))Onlar kendileirndekine bakmaz ki başkasındkaind egözü kalır iyide olsa kötüde olsa. Ama robot alabilme imkanı olan alsın he eğer bütçenizi zorluyorsa almayın. Düşük fiyatlı robotların gerçekten çekim gücü yok gırgır gibi fırçayla kırıntılıları alıyor.
Ucuzu zaten beklentiyi karşılamıyor deidğim gibiBu tarz şeylerde ucuza kaçmak çözüm olmuyor kaliteli almak gerekiyor ki uzun süreler işimizi görsün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?