• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

robot süpürge almak istiyorum

girll52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
11
3
1
22
robot süpürge almak istiyorum öncelikle phlips XU7100/002 Homerun 7000 serisi aqua istasyonlu robot süpürgeye baktım ama halıyı ıslatıyor dediler yorumlardan emin olamadım mağazaya gittim dreame diye bir marka önerdiler şimdi de roborock q revo s bakıyorum . Almışken iyi bir şey alayım diyorum ama bilgisi olan, kullanan yazabilir mi?

roborock q7 max plus kullanıyorum memnunum benim için yeterli. Yeni almadım. Eski robot süpürgem xioamiydi. Modelini hatırlamıyorum istasyonu yoktu. Ucuz olandı. O da işini görüyordu ama tee 2018 yılında alındı. Geçen sene değiştirdim. Bi robbota 40 50 bin ben vermem. Mağazadakilerden de öneri almam. Hep kötü ürünü satmaya çalışırlar prim için

ben de 40-50 bin vermek istemiyorum. Ama annem istasyonlu istiyor özellikle zaten istasyon 10.000 koyuyor üstüne roborock q revo veya roborock qrevo s alacağım kararsız kaldım aralarında bu iki markadan birini kullanan varsa cevap verebilir mi?

Back