Yumurta sayılarınız döllenme durumları nasıl oldu ben de bu yaz tüp bebeğe başlıyorum evladınız kaç yaşındaBende tasiyiciyim. down sendromlu cocugum var. Tup bebek tedavisi yaptim .2 yumurta toplama yaptim. ilkinde hepsi hasta cikti. Ikincisinden 4 embriyo hasta cikti 1 embriyo kaldi sonuc alamadigim...
Doğru diyorsunuz Allah büyük. Ben de hamile kalıp kalıp kaybettim bebekleri. Sonra öğrendim ki taşıyıcıymışım. Bebekler anomali olduğu için vucut atıyormuş kabul etmiyormuş. Bir arkadaş bana ısrarla normal dene dedi ama ben cesaret edemicem artık. Kürtaj süreci çok yorucu. Ngs ile deneyeceğim. Sen nerde deniyorsun tüp bebekVallah canim bende sen gibi tecubeli insanlar geziyorum.. 4 yasinda down sendromlu kizim var.. ilkinde 10 topladilar 6si tuttu hepsi hasta cikti. Ikincisinde 6 topladilar 5i tuttu. Dun aradi doktor beni. 4u hasta. 1nin biopsi sonucunu alamadik dedi.. tekrardan biopsiye soktuk dedi.bilmiyorum sansim zor gozukuyor Allah buyuk...
Pgt nin tüm genlere bakılanı ngs. Belçika da da aynı yöntemi uyguluyolardır. Ücreti çok yüksek ama napalm bir umut belki bir evladım olur umudu.Belcikada ngs nedir
Bir arkadaş var pgt ile tüp bebek denedi bizimlr aynı durumda. Henüz transfer olmadı inşallah ondan güzel haber alırsam paylaşacağım.Amin insaallah .. bizim gibi olupta ptg ile saglikli olan varwa lutfen banada paylas.. ki icimi azda olsa rahatlatim..
Canim benim icin saglikli cikiyomu o onemli. Bak bende daha saglikli cikmadi.. pek acikcasi transferden endise etmiorum.Bir arkadaş var pgt ile tüp bebek denedi bizimlr aynı durumda. Henüz transfer olmadı inşallah ondan güzel haber alırsam paylaşacağım.
Evet sağlıklı çıkmış bir tane onu transfer edecekler. Sizin yaşınız kaç eşinizinCanim benim icin saglikli cikiyomu o onemli. Bak bende daha saglikli cikmadi.. pek acikcasi transferden endise etmiorum.
26. esim 30Evet sağlıklı çıkmış bir tane onu transfer edecekler. Sizin yaşınız kaç eşinizin
Evet çok olması da hepsinin sağlıklı olduğu anlamına gelmiyorb bende de 15 16 yumurta var ama bakalım kaç tanesi döllenecek 5. Güne ulaşacak belli değil. İnşallah embriyo uz sağlıklı çıkar lütfen burdan sonuçlarını ı benimle paylaşın bana da umut olunVallah bilmiyorum 30 40 rakamlari duyunca sasiriyorum.. benim doktor cok oluncada ici bos oluyo diyo..
Alkahom saglikli sihatli versin insaallah Allahim buyujEvet çok olması da hepsinin sağlıklı olduğu anlamına gelmiyorb bende de 15 16 yumurta var ama bakalım kaç tanesi döllenecek 5. Güne ulaşacak belli değil. İnşallah embriyo uz sağlıklı çıkar lütfen burdan sonuçlarını ı benimle paylaşın bana da umut olun
Embriyonuz sağlıklı çıktı mıAlkahom saglikli sihatli versin insaallah Allahim buyuj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?