Sivilceli Ciltler Roacuttane kullandım ama sivilcelerim tekrarlamaya başladı :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bepeas

Snow !
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
208
1
Arkadaşlar ben sivilcelerim için baya bi tedavi olmuştum dermataloğa gidip ama işe yaramayınca roacuttane kullanmaya başladım yaklaşık 3 yıl oluyo bırakalı o zamandan beri sivilce sorunum olmadı yani tek tük çıktı onlar da normal zaten ama şimdi yeniden çıkmaya başladılar gibi şu sıralar stresli bi dönemden geçiyorum acaba ondan mı yoksa tekrarlama ihtimali var mı eğer tekrarlarsa çok kötü olurum yıllarca uğraştım yok etmek için çünkü roacuttane kullanıp da sivilceleri tekrar çıkan var mı acaba yada dediğim gibi stresle ilgili bi durum mu benimkisi sizce ? :KK5: :KK5:

bende ilaçı aldım kullanmakta kararsız kaldım ama az önce başlamaya karar verdim içtim.korkuyorum gerçi bu tekrar etmesinden ilaçın yan etkilerinin kalıcı olmasından.. cok can sıkıcı :97:

canım bende bu ilacı kullandım.sanırım 3 yılı geçti.tek yapman gereken cildini temiz tutmak.asla makyajla uyumamak ve siyah noktalardan cildini mutlaka ama mutlaka arındırman lazım.ben bunları yapıyorum sadece adet dönemlerimde 1 yada 2 tane çok küçük sivilce çıkar o kadar oda 2 -3 günde düzelir o kadar...

X