İnşallah geçerbence geçer canım o çok etkili bir ilaç bir arkadaşım kullanmıştı, öyle bir etki duymamıştım ondan. geçicektir merak etme büyük ihtimal cilt hassaslaştığı için öyle kızarıyordur geçer
Bildiğimi paylaşayimKimse yok mu yardımcı olabilecek acaba
Teşekkür ederim. Benim bi de yüzümde bi sıcaklık yanma hissi var sizde de oldu mu buBen de roaccutane kullandım. Yüzüm hep kızarık geziyordum. Ama beni çok rahatsız etmiyordu. Fotoğraf çekiliyordum, yüzüm kırmızı, boynum ve aşağısı beyaz. Hoş olmuyordu ama cilt hassas olduğu için oluyor bu. Güneş kreminizi düzenli kullanın. Ablam da kullanıyor, onun da yüzü kırmızı.
Bu ilacı kullanırken sıcaktan, güneşten uzak durman gerektiğiniarkadaşlar roaccutane kullanıyorum ve en ufak bir sıcakta yüzüm kızarmaya başlıyor,cildimde bir sıcaklık hissediyorum. Bir süre böyle devam ediyor sonra düzeliyor. Her gün neredeyse oluyor bu. Kalıcı bir sorun olmasından korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı? Geçici mi acaba?
Teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğiniz için :) Ablanıza bu konu hakkında sorabilirseniz ya da haberiniz olursa buraya da yazarsanız çok çok sevinirimYanlış hatırlamıyorsam sıcaklık hissi bende yoktu. Siz tabii yine de doktora gittiğinizde söyleyin, bir dorun varsa bile söyler. Herkesin cilt yapısı farklı olduğu için ilaç herkeste daha farklı etkili olacaktır. Benim cildim çok hassas, normalde de hassas ve yağlı. Ablamınki benimkinden daha kuru. Cildi daha çok kuruyor, yüzü daha çok kızarıyor. Sanırım yanma hissi onda var. Belki cilt yapınız kurudur, ilaç da kurutunca böyle bir tepki vermiş olabilir.
Yanma hissi oluyor muydu sizde de peki? Böyle ateş basması gibiGüneşte sıcakta vs hep kıpkırmızı oluyordu benimde. Doktorum güneş kremi sürdürüyordu leke kalmaması için. 6-7 saate bir tekrarlayın güneş kremini. Normal reaksiyon kızarıklık.
Oluyordu diye hatırlıyorumYanma hissi oluyor muydu sizde de peki? Böyle ateş basması gibi