Lekeler, Çiller Roaccutane ve sivilce izleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sydaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
118
Yer
Ankara
Herkese merhaba arkadaşlar,
Roaccutane tedavimde 3.ayı doldurmak üzereyim evet sivilce sorununu büyük ölçüde atlattım fakat bu seferde başıma geçen sivilcelerin izleri çıktı beyaz tenli olduğum için de direk kırmızı kırmızı sivilce gibi duruyor. Doktoruma iz için bişeyler kullansam-lrp duo vs.- bepanthen bile sürmeyeceksin dedi. (Bepanthen roacc döneminde yüzde kıllanma yapıyor bu arada) ben de internette dolaşırken şöyle bişeye rastladım:

9-Lekeler için farklı bir alternatif…(Kullanmaya Devam Ediyorum)
-Lavanta Kürü ;
Sonuç %70 başarı…
Günden güne oldu gelişmeler.
Kür esasen karaciğeri temizleme amaçlı uygulanıyor.Bu temizleme işlemi cilt lekelerinin kaybolması olarak size geri dönüyor. Biliyorsunuz iç organlar ne kadar sağlıklıysa cildimiz de o kadar sağlıklı.
Tamamen doğal ve hiçbir yan etkisi yok.
-Uygulanışı ;
300 gr(Yaklaşık 1 su bardağı) suda 4-5 gr.(Ortalama 1-1,5 yemek kaşığı yapıyor) lavantayı(çiçeği olacak yağı değil) 4 dk. kaynatıyorsun.fokur fokur değil ama kaynıyor kaynamıyor gibi kaynatacaksın.Akşam yemeğinden en az 2 saat sonra ılık olarak içiyorsun.Yani sindirimin tamamlanması gerekiyor.Ve her gün taze olarak hazırlanması şart.15 gün devam ediyorsun , 15 gün sonunda süreyi azaltıyosun haftada 3 kez içiyosun.

Daha önce deneyen var mı ya da alternatif çözüm önerisi olan??
Uzun oldu okuduğunuz için teşekkürler, sağlıklı günler:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence roaccutane tedavin bitmeden hiçbişey kullanmamalısın.bittikten sonra doktorun lekeler için tedavi yapabilir.ben inanmıyorum böyle kürlerin falan geçirceğine ama kullanmak istersende tedavinin bitmesini bekle

bence roaccutane tedavin bitmeden hiçbişey kullanmamalısın.bittikten sonra doktorun lekeler için tedavi yapabilir.ben inanmıyorum böyle kürlerin falan geçirceğine ama kullanmak istersende tedavinin bitmesini bekle

Merhabalar, doktoruma da sordum lavantanın özelliklerinden bahsetti sonuçta bitki çayı içebilirsin dedi. Ben de içiyorum 1 hafta kadar oldu sanırım. Bana izler hafiflemiş geldi ama bu ilaçtan mı çaydan mı bilemedim :)

bu kürü bende denemiştim ama bende hiç bir işe yaramamıştı, ama çay harika :)

bu kürü bende denemiştim ama bende hiç bir işe yaramamıştı, ama çay harika :)

Ben de içmeyi bıraktım biraz korkudan ilaçla beraber olunca :) geçirebildiniz mi bari izlerii?

Back