Sivilceli Ciltler Roaccutane ile kalan sivilce izleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
o ilacı ben de kullanmıştım çok mecbur kaldığım için. 4 ay dayanabilmiştim. kimin neye hassasiyeti varsa o yönde etkiliyor bu ilaç. sana içme diyemem. dediğim gibi, çok çaresiz kaldığım bir dönemde kullanmıştım. antibiyotikler tedavim için yetersiz kalmıştı. sırtım bir an olsun yatağa değince ağrıyordu o sert sivilceler. demek istediğim, ilaçla birlikte bitki çayı içmek olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Haklısınız, benim de hiçbir tedavi sonuç vermeyince başvurduğum bi yöntemdi. Sizi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyorum ben de. Çayı bıraktım tavsiyelerinizle çok teşekkür ederim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

lavanta kaynatılmayacak. kaynar suyun içinde 10 dk ağzı kapalı bekletilecek. uçucu yağ barındırdığı için kapalı olması şart. 10 dk sonra süzülüp içilecek ve yatmadan önce içilmesi gerekiyor. yemek yedikten 2 saat sonra, senin de belirttiğin gibi. ben 3 küsür ay içtim. sivilcelerimin çoğu kurudu. yalnız boynumun üst taraflarında hala sert olarak çıkıyorlar. artık dayanamadım doktora gittim ve o üst kısımlar için antibiyotik hap ve krem kullanıyorum maalesef.
lavantanın karaciğeri temizlediği doğru. ilk önce bu kür uygulanmalı eğer yeterli cevap alınamıyorsa doktora gidilmeli bence de.

bu arada: o ilaç çok ağır ve bitkisel bir ürün tüketiyorsun şu anda. etkileşime girme ihtimali vardır belki ilaçla. doktorunu mutlaka bilgilendir. ameliyat öncesi bile bitkisel ürünler yasaklanıyor. ne bileyim, o ilaç da lavanta da karaciğere etki ediyor ya öyle ya da böyle, bu nedenle sormakla bir şey kaybetmezsin, doktoruna bir sor bakalım belki tehlikelidir.
geçmiş olsun.
Merhaba ben pek sivilcem yok hatta hiç yok sadece leke için iyi gelir mi dersiniz cildime pek krem vs sürmek istemiyorum :35:

Canım merhaba benimde yüzümde ısırık gibi kalan sivilce izleri var .. Bu lavanta işe yarıyorsa bende uygulamak isterim .. Yüzünde değişikliği görebiliyorum doğrusu :ssz:
Canım meraba :) izlerde hafifleme oldu evet ama bu hafifleme ilaçtan mı lavantadan mı bilemedim:) bi arkadaşımız zararlı olabilir ilaçla beraber dediği için ben şuan içmiyorum ama haftaya doktoruma sorcam bu konuyu buraya yazarım :) ilaç tavsiyesi vermiyorum ama çeşitli iz kremleri var. Duyduğum ve gördüğüm en etkili krem contractubex adlı krem. Daha hafif izler için medacpssol kullananlar var. Bi de cildi soyarak tedavi edenler var. Acnelyse gibi. İlaç için dermatologa gitmek şart tabi :)

Haklısınız, benim de hiçbir tedavi sonuç vermeyince başvurduğum bi yöntemdi. Sizi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyorum ben de. Çayı bıraktım tavsiyelerinizle çok teşekkür ederim :)

çayı bırak diye yazmamıştım. ilaç ile birlikte içilmesi doğru olmayabilir, doktoruna sormanda fayda var diye yazmıştım.

çayı bırak diye yazmamıştım. ilaç ile birlikte içilmesi doğru olmayabilir, doktoruna sormanda fayda var diye yazmıştım.

Teşekkürler, ben de tavsiyeleriniz doğrultusunda bıraktım. Bırakma kararı bana ait, yanlış anlaşılma olmuş :)

Teşekkürler, ben de tavsiyeleriniz doğrultusunda bıraktım. Bırakma kararı bana ait, yanlış anlaşılma olmuş :)

lavanta kürüne çok inanıyorum. sırtımdaki çoğu sivilceyi temizledi. 3 küsür ay sabırla kullandım. hatta ilk 2 hafta neredeyse bir şey olmayacak diye bırakacaktım. iyi ki bırakmamışım. maalesef boynumun alt tarafında hala kırmızı ve sert biçimde sivilceler çıkıyor. iltihapsız olarak.
şimdi antibiyotik kullanıyorum. tedavim bittiğinde lavanta kürünü tekrar uygulayacağım çünkü antibiyotik de karaciğeri yoruyor, temizlensin diye.

lavanta kürüne çok inanıyorum. sırtımdaki çoğu sivilceyi temizledi. 3 küsür ay sabırla kullandım. hatta ilk 2 hafta neredeyse bir şey olmayacak diye bırakacaktım. iyi ki bırakmamışım. maalesef boynumun alt tarafında hala kırmızı ve sert biçimde sivilceler çıkıyor. iltihapsız olarak.
şimdi antibiyotik kullanıyorum. tedavim bittiğinde lavanta kürünü tekrar uygulayacağım çünkü antibiyotik de karaciğeri yoruyor, temizlensin diye.
Çok geçmiş olsun:) benim de ilaç tedavim bitince uygulayacağım. Umarım istediğimiz gibi olur :)

Çok geçmiş olsun:) benim de ilaç tedavim bitince uygulayacağım. Umarım istediğimiz gibi olur :)

olur olur merak etme. yalnız güneş koruyucu kullanmayı ihmal etmemelisin. roaccutane tedavinde sıkıntıların olduğunda doktora mutlaka görün. doz fazla gelir vb dikkat et. bebek gibi bir cilde kavuşacaksın. yan etkilerine de dayanırsın artık. sağlıcakla kal...

olur olur merak etme. yalnız güneş koruyucu kullanmayı ihmal etmemelisin. roaccutane tedavinde sıkıntıların olduğunda doktora mutlaka görün. doz fazla gelir vb dikkat et. bebek gibi bir cilde kavuşacaksın. yan etkilerine de dayanırsın artık. sağlıcakla kal...
Güneş kremimi kullanıyorum hatta sabahları çıkmamaya çalışıyorum 😔 her güzelliğin bi bedeli var sanırım dayancaz mecbur bol su tüketerek. Çok teşekkür ederiim, size de sağlıklı günler ☺️

Bende kullandım bu ilacı 2 ay sivilce cıkmasının nedeni pislikleri yuze vurup dısarı atması simdi 3. aydayım ama baska ilaca gectim ilac baya pahalı cunku ama yuzum topladı kendini baya :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşalarr ben bir bçuk yıldır deniyorum sonuç harika bakın iltihaplı sivilceler için ve leker için mutlakata deneyin.. Orjinal gül suyu ve kirşan ikisini karıştırp 2-3 günde bir yüzünüze maske gibi sürün yarım saat bekletin 2 hafta cildin hem rengini açıo hemde pürüsüz tertemiz oluyor.. Şiddetle öneriyorum..! 😀😀😀

Bende kullandım bu ilacı 2 ay sivilce cıkmasının nedeni pislikleri yuze vurup dısarı atması simdi 3. aydayım ama baska ilaca gectim ilac baya pahalı cunku ama yuzum topladı kendini baya :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de 3.ayı bitiriyorum yarın :) aknetrent'e mi geçtin? :)

Arkadaşalarr ben bir bçuk yıldır deniyorum sonuç harika bakın iltihaplı sivilceler için ve leker için mutlakata deneyin.. Orjinal gül suyu ve kirşan ikisini karıştırp 2-3 günde bir yüzünüze maske gibi sürün yarım saat bekletin 2 hafta cildin hem rengini açıo hemde pürüsüz tertemiz oluyor.. Şiddetle öneriyorum..! 😀😀😀

not aldım canım ilaç tedavim bittikten sonra deneyeceğim :21::21:

Back