Sivilceli Ciltler Roaccutane & Solaryum, mumkunmu?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
G

Gurbetcikiz

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Gurbetcikiz
Arkadaslar,

5nci ayimin sonundayim,
solaryuma girsem sorun olurmu?

Aranizda girenler varmi bu surec icinde?

Rengim cok soldu sarardim resmen, girsem kotu etki yaparmi?

Tsk.

sakın yapma böyle bişey. 50 faktörlü güneş kremiyle dolaşıyorum roaccutane kullanıyorum diye.güneş ışınları bile leke yapabilirken sen direk solaryuma girersen nasıl bi sonuç olur bilmiyorum...

valla bende 45lik koruyucularla geziyorum.. bencede sakın deneme.. bi süre hoş olursun kendini iyi hissedersin ama sonra cildinde cok hasar olabilir.. tabi biz kanaatimizi söylüyoruz.. sen birde doktoruna danıs.. bakalım ona dicek bu konuda..

az kalmış sık dişini ve bence de sakın deneme.

ben roaccutane kullanıyorum 4. ayımdayım ve malum yaz geldi.. ben bronzluk takıntısı olan bir insanım ve tatile de 1 ay sonra gidicem. Yüzümü kapatmak şartı ile solaryuma girmemde bir sakınca var mı acaba? yardımcı olun lütfennnn. herkes çikolata gibi gezerkn ben peynir gibi dolanmak istemıormmm :KK43:

ben roaccutane kullanıyorum 4. ayımdayım ve malum yaz geldi.. ben bronzluk takıntısı olan bir insanım ve tatile de 1 ay sonra gidicem. Yüzümü kapatmak şartı ile solaryuma girmemde bir sakınca var mı acaba? yardımcı olun lütfennnn. herkes çikolata gibi gezerkn ben peynir gibi dolanmak istemıormmm :KK43:

Aklından bile geçirme. Peynir gibi dolaşmak yüzünde leke haritasıyla dolaşmaktan bin kat iyidir.

bu tedaviyi normalde doktorlar yazın vermiyorlar güneş ışığı olumsuz etkiloyr diye...sen de tam tersi solaryum diyorsun...

Boşver beyaz tenli ol ne var yanii....

X