- 19 Temmuz 2013
- 304
- 38
- 98
- Konu Sahibi peaceintheworld
Öncelikle herkese hayırlı geceler konuya hemen gireyim . Benim yıllardan beri cildimde akne sorunum var sivilcelerimle oynamasam geçiyor fakat ben sürekli alışkanlık haline getirip oynadığım için istemsizce suratım boynum göğüslüm sırtım heryerim sivilce lekesi çok doktora gittim çeşitli ilaçlar verdiler son doktora gittiğimde ise roaccutane isimli hap verdi bu isim altında bir sürü ilaç olduğunu fakat hepsinin aynı amaçla kullanıldığını söyledi kan tahlillerimi falan yaptı daha sonrasında ataştırdığımda ilaçın çok yan etkisi olduğunu öğrendim ilerde hamile kalamama saç dökülmesi psikoloji bozukluğu gibi doktora sordum saç dökülürmü diye dökülür yani yan etkisi olabilir fakat sonradan çıkar yine dedi buda dökülücek illa demek değil sesi sadece yan etki olabilir dedi bende korktum ilaçları almadan vazgeçtim kullanmaktan Allah korusun baya kötü yan etkiler bunlar . Sormak istediğim aranızda bu ilacı kullanan var mı kullananlar nelerle karşılaştı lütfen bana yardımcı olabilirmi şuanda suratım çok fena yanağımda kocaman akneler var nabayım bilmiyorum fondeten kullanmaktan bıktım yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bu hapı tekrar verirse nabayım ben şimdi lütfen bana yardımcı olurmusunuz ?