Sivilceli Ciltler roacctutane'Yi bırakmalımıyım.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
33
kızlar ben 2-3 haftadır roacctune ilacımı içmiyorum sıkıldım.gittiğimiz doktorlar pek alakalı değildi şu kadar kullan falan demedi.ara verdim.yeniden doktora gitmelimiyim.yada kendi kendime bırakmalımıyım
çok acil kızlar cvp vrinde ya hemen gidiyim yada tamamen bırakıym
opuyorumnanaktan

sakin birakma mucizevi bi ilac o bende kullandim o gündün beri 1 tane sivilce yok yüzümde

Bırakma sakın... doktorada git tahlillerin yapılsın bende kullandım o ilacı ve o gün bugündür sivilce şöyle dursun yüzümde siyah nokta bile çıkmadı..... İlaç bitince iyiki bırakmamışım diye bizlere dua edeceksin..Geçmiş olsun canım...

Doktorunu değiştir o zaman,uzmana git,tahlillerini yaptır, aklına takılanları sor ve bence de bir kere başladıysan (sağlık sorunu dışında)kendi kendine bırakma.Kullananlar çok memnun...

Doktorunu değiştir o zaman,uzmana git,tahlillerini yaptır, aklına takılanları sor ve bence de bir kere başladıysan (sağlık sorunu dışında)kendi kendine bırakma.Kullananlar çok memnun...

ya canım zaten bizim burda doktorlar değişiyo hep.farklı doktorlara gidiyorum.

o hap öyle önmsenmeyecek bir hap değil ben 6 ay kulandım sonuç mükemmel.doktor ilgilenmiyorsa sen sor derim çünkü ilacın dozu çok önemli ben il zamanlar günde 1 kullanırken sonra günde 3 e çıkardı doktor.her ay tahlilini mutlaka yaptır.ilacı bıraktığın için sürece tekrar başlaman gerekebilir mutlaka devm et derim.imkanın varsa başka dr. a görün cnm geçmiş olsun.

çok dikkatli kullanılşması gerekiyor bu süreçte hamile kalmamak gerekiyor. ama kim kullandıysa hastalarımızdan müthiş gelişme gösterdi yüzleri pırıl pırıl oldu

X