Teşekkür ederim canımm benimm sen nasılsınn nasıl gidiyorr
Ayni valla oğlum kreşe başladı bende biraz nefes almaya fırsat buluyorum. Gece uykuları hala düzelmedi ama yine sürekli uyanıyor

Reactions: Jou
Ayni valla oğlum kreşe başladı bende biraz nefes almaya fırsat buluyorum. Gece uykuları hala düzelmedi ama yine sürekli uyanıyor
Sendromları yaşıyorr kuzumm biara doktora getiriyodun düzelmedimiki

Belki arkadaş çevresi olunca düzelir ya kuzu
Yok yok onla bunla düzelecek bir şey değil onunkisi, saldım artık umut beslemiyorum bir gün düzelirse sadece o zaman sevineceğim

Yok yok onla bunla düzelecek bir şey değil onunkisi, saldım artık umut beslemiyorum bir gün düzelirse sadece o zaman sevineceğim
Rabbim kolaylığını versin canım benimm elbetki düzelecek sende sıkma canını

Rabbim kolaylığını versin canım benimm elbetki düzelecek sende sıkma canını
Saçlarım bembeyaz oldu resmen 1 senede sıkıntı ve stresten o büyüyünce belki düzelecek ama ben yok oluyorum o arada

Saçlarım bembeyaz oldu resmen 1 senede sıkıntı ve stresten o büyüyünce belki düzelecek ama ben yok oluyorum o arada
Amaaannn analık buna gerektirir beee kuzuuu napıcamm imtihanımız varsa yaşıyoruzz resmen sağlık olsun da

Havalimanının açılmasını 4 gözle bekliyorum

Amaaannn analık buna gerektirir beee kuzuuu napıcamm imtihanımız varsa yaşıyoruzz resmen sağlık olsun da
Öyle öyle napalim benimde payıma böylesi düştü buna da şükür

bende 2001-2007 yılları arasında rize de yaşadım fener mahallesinde şu an ki üniversitenin bulunduğu yer de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…