• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rize///53

selam paçiler ben rizeli değilim ama4 yıdır rizede yaşıyorum daha da uzun yıllar burda kalcak gibiyim rize yanıyor şu sıralar yağmur duası falan olursa hiç şaşamayın

arkadaşım bende rize pazarlıyım.hiç belli etmiyorum ama
rizeli olunmaz rizeli doğulur.bütün rizelilere horonculara selamlar
[/COLOR]

arkadaşım bende rize pazarlıyım.hiç belli etmiyorum ama
rizeli olunmaz rizeli doğulur.bütün rizelilere horonculara selamlar
[/COLOR]

Kesinlikle, Rizeliyim.
Rizede doğdum , Rize de Büyüdüm, Yalova da oturuyorum Veeee Rizeli Bir hemşerumla 3 Ay sonra evleniyirum daaaa.
Tüm horoncu hemşerilerimi beklerim.
Tulum + Kemençe

sengözlerimebaksanab
dün bir rizeli paçi vardı nereye citti.aranuza rizeli varmi:teytey:

Habu pendenmi bahsedeyi???

Kesinlikle, Rizeliyim.
Rizede doğdum , Rize de Büyüdüm, Yalova da oturuyorum Veeee Rizeli Bir hemşerumla 3 Ay sonra evleniyirum daaaa.
Tüm horoncu hemşerilerimi beklerim.
Tulum + Kemençe

uyyy pa essetten mi deyisun..çesileyum sağa..hem tulum hem kemençe..oyy daha ne işteruk:Roflol:
Mutluluklar dilerim tekrara.s.

uyyy pa essetten mi deyisun..çesileyum sağa..hem tulum hem kemençe..oyy daha ne işteruk:Roflol:
Mutluluklar dilerim tekrara.s.

Evet canım.Çok teşekkür ederim. Darısı başına senin ve tüm bekarların...
Güneysudanım ben. Nışanlım ardeşen. Eğlenmek isteyen varsa, beklerim gerçekten. Karadenizliler gecesine çeviririz düğünü:teytey:
Tüm hemşerilerime, Karadeniz'e selam olsun.
Bu arada Bu siteyi daha çok sevmeye başladım...Şeniz

selam kızlar ben rize dörtyolluyum.istanbulda büyüdüm.1 sene ikizdere güneycede veterinerlik yaptım. şuan izmirdeyim.

huu rizeliler uyuyonuzmu

Merhaba hemserilerim.Ben de rize guneysu lulum ama dedelerim izmit e gocmusler ve hiic gormedim rize yi.Gormeyi cok istiyorum.Rize de yasayanlar anlatirlar mi oralari biaz....ozellikle guneysuyu

Merhaba hemserilerim.Ben de rize guneysu lulum ama dedelerim izmit e gocmusler ve hiic gormedim rize yi.Gormeyi cok istiyorum.Rize de yasayanlar anlatirlar mi oralari biaz....ozellikle guneysuyu

Merhaba Ahze, Seher ben.
Rize Güneysuluyum. Yalova da yaşıyorum. Benim annemde Babası yıllar önce İzmit'e yerleştiği için Orada doğdu büyüdü ve Rize'ye gelin gitti.
Güneysu Rize'nin ilçeleri arasın da en az gelişen ilçelerden biriydi. Son 4-5 yıldır gelişmeler oldu, İka dağ arasından Dere akıyor, Yol Dere boyu çıkıyor.
1 Kaplıcası var Bir de Doğasına hayran kaldığımız yaylası (HANDÜZÜ).
SAYMAKLA BİTMEYEN KÖYLERİ, VE CANA YAKIN,MİSAFİRPERVER İNSANLARI.
BİRİNE MİSAFİRLİĞE GİTSEN ÇATKAPI, 0-80 YAŞ ARASI DİZLERİ TUTAN HERKES AYAKTA KARŞILAR, SAMİMİYETLE AĞIRLAR, BURALAR GİBİ DEĞİLDİR, SAAT KAÇ OLURSA OLSUN MUTLAKA YEMEK HAZIRLAR.
BİR DE YÖRESEL YEMEKLERİ YOKMU; MUHLAMA,KARALAHANA ÇORBASI,KARALAHANA SARMASI VS.VS. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE YENİ GİRDİĞİ İÇİN SANAYİ ALANINDA GELİŞMELER ŞİMDİ BAŞLIYOR. YAKLAŞIK 85 YILINDAN BERİ HEMEN HEMEN HER KÖYDE ORTALAMA 2 ÇAY FABRİKASI VARDIR.
ÇAY BAHÇELERİ GENELDE DİK YAMAÇLARDA DIR, HER TARAF YEMYEŞİL.
MERKEZDE EN GÜZEL YERLER; ZİRAART,KALE,ŞAHİNTEPESİ. iLERLEYELİM BRAZ, SAHİL BOYUNCA (MERKEZDEN SONRA) GÜNDOĞDU,ÇAYELİ,PAZAR,HEMŞİN,ARDEŞEN VE HOPA.
AYDER YAYLASINIDA UNUTMAYALIM...
SEVGİLER.a.s.

Back