- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Yoğun istek üzerine Bir Savcı Sevdim Paralel Pandacı Çıktı isimli eserimi buraya da ekliyor, tüm Sabah fotoşokçularına selam ediyorumMarlyn gelde senin paralel pandayı ekle bence konuya
Yanlız yaparken o hırsla yandaki amcanın renginide kapiçino rengine çevirmişler
Gazetede mi gırgırına yapmışlar?yapanda gırgırına yapmıs zaten:) linki paylasamadım bir turlu ya:))
Yooo gırgırına yaptık dememiş, dalga konusu olunca gayet misler gibi kaldırmışlar haberi.Gazetede mi gırgırına yapmışlar?
Ay İlahi sabah, ya tutarsa deyip okurlarına maya çaldında tutmayınca gırgırına mı dedin
Çevirrr sabah yanmasın
Yok birisi yapmis ordan da sabah gazetesi almis gercek sanip :))Gazetede mi gırgırına yapmışlar?
Ay İlahi sabah, ya tutarsa deyip okurlarına maya çaldında tutmayınca gırgırına mı dedin
Çevirrr sabah yanmasın
O değilde "kimse yok mu" derneği neden ABDnin en iyi savcılarından birine plaket versin, türk derneğinde ödül veren neden zenci olsun, adamlar abd vatandaşı neden türkçe plaket, yani o küçük dünyanızda fanteziler kurup aklınca savcıyı paralel yaptınız da abi milleti bu kadar mı salak sandınız. Bu kadar bayağı, vasat, gerzomat bir numaraya mı layık gördünüz bizi? Yani fıtratınızda yalan varda insan biraz yaratıcılık bekliyor.
Ayrıca neden? Neden savcıyı karalama gereği neden be sabah ve yandaş medya, neden bu alçalma, bu küstahlık? Ne işsiniz, kimin ne pislikleri çıkacak da böyle ucuz numaralara kaldınız?
Beceremiyorlar bıraksınlar bu işleriYooo gırgırına yaptık dememiş, dalga konusu olunca gayet misler gibi kaldırmışlar haberi.
Gazete saf mıymış? O öyle değildir, ben nenemin fotosunu shoplayıp savcının yanına işte savcının paralelci nenesi diye eklesem onu da mı alacaklar?Yok birisi yapmis ordan da sabah gazetesi almis gercek sanip :))
http://kadinlarkulubu.com/haber/sab...paralelci-ilan-etti-sosyal-medya-costu-695984
Ya onedioda paylasilmis link boyle cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?