Rıza Sarraf ABD'de Tutuklandı

Şu adamin soyadini bir türlü ögrenemedim. Bir eset esad asad bir bu zarrap sarrap sarraf
Bununla ilgili bir tweet var çok güldüm..kopyalayamıyorum, yazayım:
Aralarında Reza Zarrap,Reza Sarraf,Rıza Zerrab,Rıza Zerrap,Reza Zarraf ve Rıza Sarrafın bulundunduğu 1 kişi Miami'de tutuklanmış....
Alıntı.

Tabi zerrabmış, sarrafmış tanımadılar orada, önüne yatan da olmayınca... bakalım, ucu nerelere dokunacak bekliyoruz
Havuz medyası savcıyı hemen paralelci ilan etmiş, photoshoplu resimlerle haberini yapmışlar gecikmedenHoş yiyen yemiş zaten burada, oturup ağlamışlar ebru gündeşle ekran başında, daha bu kadar uğraşmasa da olur o yandaşlar...
Onlar çabalayadursun neticeye bakalım biz, neyse ki bir yerlerde adalet ayrım gözetmeden herkese işliyor
Bekliyoruz gelişmeleri

O değil de suçu ispatlanır da hapse tıkılırsa bu adamı bu ülkede aklayıp bir de üstüne para verenler ne açıklama yapacak meraklar içindeyim
Savcıya paralelci etiketi yapıştırıldı bile gazetelerden, photoshoplu resimlerle o savcı kim çıktı diyerek Yapacakları açıklama belli, e malum amerika bir de, yolu yapılmaya başlandı, çok yaratıcı olmalarına gerek yok, paralel hikayesi iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…