• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

riyad

maalesef her ikisi de aktarmali, ben bir cocuk bir de bebekle ucacagim icin direkt ucus tercihim. bu durumda ya air france ya da sudi havayollari hakkinda bilgiye ihtiyacim var. cok tesekkur ederim.
Ikisini de bilemiyorum lakin avrupa hava yollarinin business kismi genelde ise yaramaz oluyor.

Sevgili semurcan 2 yıl işim gereği Cidde de tek başıma yaşadım. Riyad ın daha katı olduğu söyleniyordu arkadaşlar tarafından ama saçı açık dolaşan ya da renkli abaya giyenler varmış,hatta benim bi arkadaş başını hiç örtmezdi orda da örtmedwn yaşamış. Yardımcı ve şoför fşyatları Cidde de 2 bin riyal civarındaydı. Ben hep Uber kullandım,ilk zamanlar tercih edebilirsin. Arabistan'da çok yaygın kullanılıyor. Saudi airlines ve flynas var havayolu tr den uçan bi de atlasjet varmış ben atlasjeti kullanmadım. Diğer ikisinin de business kısmını kullanmadım ama thy den şaşmasan iyi edersin gibi sanki. Aklıma gelen bişey yok gibi ekleyecek.
Üniversitede mi çalışacak eşin? Eğer öyleyse sizin adınıza zaten çok kolaylaşacaktır ordaki hayat

Bu arada hiç gözün korkmasın,içini karartarak falan da gitme lütfen. Bambaşka bi alem orası. İlla ki bize dayatılan şekilde algılamak ya da yaşamak zorunda değilsin. Ben sıfır beklenti ve korkuyla gitmiştim. Hayatımın en güzel arkadaşlıklarını kurarak ayrıldım ordan bi de miniminnacık bir yavruyla:anne:

cok tesekkur ederim. ozel mesaj yaziyorum sakincasi yoksa.

Arkadaslar merhaba,

gorev geregi gelecek aylarda Riyad'a tasinacagiz. Elbette ben de simdiden arastirmalara basladim. Bazi yanit bulamadigim sorular var, bilgisi olan paylasabilir mi?

1- kadin yaninda esi olmadan ulkeden disari cikabiliyor mu?
2- Siyah disinda renklerde abaya giyilebiliyor mu?
3- Abaya boyu tamamen yere kadar olmak zorunda mi?
4- yardimci kadininiz var mi, fiyatlar ne durumda?
5- bussines ucan varsa (thy disindaki hava yollarindan biriyle) hangi hava yolunun cip'i daha iyi?

Selam benimde esim riyadda calisiyor oraya yasamaya gidecegiz haziranda deneyimlerini paylaşabilir misin nelere dikkat edilmeli giderken ne götürmeliyim mutlaka ve kurallar cokmu kati . Simdideb tesekkurler
Arkadaslar merhaba,

gorev geregi gelecek aylarda Riyad'a tasinacagiz. Elbette ben de simdiden arastirmalara basladim. Bazi yanit bulamadigim sorular var, bilgisi olan paylasabilir mi?

1- kadin yaninda esi olmadan ulkeden disari cikabiliyor mu?
2- Siyah disinda renklerde abaya giyilebiliyor mu?
3- Abaya boyu tamamen yere kadar olmak zorunda mi?
4- yardimci kadininiz var mi, fiyatlar ne durumda?
5- bussines ucan varsa (thy disindaki hava yollarindan biriyle) hangi hava yolunun cip'i daha iyi?

Selam benimde esim riyadda calisiyor oraya yasamaya gidecegiz haziranda deneyimlerini paylaşabilir misin nelere dikkat edilmeli giderken ne götürmeliyim mutlaka ve kurallar cokmu kati . Simdideb tesekkurler

Merhaba,

geldiniz mi riyad’a?

Back
X