• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rixos Lares

papatyam2011

.:AŞIK:.
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
1.782
3
116
Eskişehir
Kizlar balayimiz icin Rixos Lares e gidiyoruz 6 geceligine. Bu otelde daha once balayi gecirmis olan yada daha once gitmis olan varmi? Fikirlerinizi alabilirmiyimm?

Son düzenleme:
ben kalmistim, güzel hos ve temiz bi otel
ben kisin gitmistim ama o yüzden havuz ve animasyon hakkinda birsey söyleyemeyecegim

maalesef güzelim, ben ocak ayinda gitmistim. ve bayram tatiline denk gelmisti,
yerli turist coktu, onlar icin konserler düzenlenmisti.
özcan deniz, gülben ergen falan gelmisti
ama ben yerli turist olmadigim icin konseri izleyememistim

canim zaten rixos bi kalite zinciridir, rixos öyle her önüne gelen oteli almaz zincirine
otelin eskiden adi farkliydi, Lares Park adindaydi. yanilmiyorsam gecen sene rixosa katildi otel, yenilendi, boyandi...

bizim odamizin deniz manzarasi yoktu, otelin mimarisi biraz gicik. balkona ciktigin zaman direk karsi binayla burun burunasin.
bu konuya dikkat edin, kesinlikle binanin o tarafindan oda istemeyin canim.
biz ucuza gittigimiz icin birsey diyememistik, ama balayi cifti olarak sizin en iyi odalardan birini istemeye hakkiniz var.

hmm anladim canim... bizim sansimizada gittimiz hafta tam avrupanin bahar tatili oluyor teyzemlerde geliyorlar bizim dugunumuz icin Izmire cunku o yuzden Antalyada turistin olcagini dusunuyorum yani.. Otelin o kadar bos olcagini sanmiyorum..

Biz rezervasyonumuzu zaten deniz manzarali yaptirdik canim.. cok sagol verdigin bilgi icin dikkat ederim... insallah guzel bi balayi olur sevdigimleeee.

olur canim neden olmasin. insanin sevdigi yaninda olsun yeter ki :)
ama ben hayal kirikligina ugrayacaginizi sanmiyorum...

iyi tatiller :)

Back