Gebeliğe Hazırlık Riskli gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gzdangy130

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
282
141
53
29
Kızlar dün açtığım konuda söylemiştim ya 6.ayda gösterdim ikili tarama testini risk çıktı başka hastaneye sevk ettiler diye bugün gittim Geldim ama sıvı almadılar çok riskli dediler sıvı alma için bana. Kağıt imzalattılar. İkili test için önce çok fazla değil az risk görünüyor dedi sonra riskin azı çoğu olmaz dedi kalbine baktılar kalbi iyi çıktı ama kafam çok karıştı

İkili taramada yüzde kaç çıktı riskin

Detaylı inceleyen riskli gebelik uzmanları var perinatoglar ense kalınlığı omurga ve burun kemiğinden anlıyorlar iç organlarına dahi bu haftalarda net bakılabiliyor bir de onlardan görüş al sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah

Merhaba perinatologta 21-23 haftalar arası detaylı ultrason yaptırabilirsiniz doktorunuz önermedi mi

28. Hafta ikili test için geç değil mi ? Daha önce burun kemiği vs. bakılmamış mıydı ? En kısa sürede detaylı ultrason çektirmeye çalışın

28. Hafta ikili test için geç değil mi ? Daha önce burun kemiği vs. bakılmamış mıydı ? En kısa sürede detaylı ultrason çektirmeye çal

28. Hafta ikili test için geç değil mi ? Daha önce burun kemiği vs. bakılmamış mıydı ? En kısa sürede detaylı ultrason çektirmeye çalışın
Bakılmadı hiç aradım bugün hastaneyi hafta içi gidicem girersiniz ultrasona ama sonuç hatalı çıkabilir dedi ne yapsam bilemedim

ense kalinliginiz kötü cikmamis.papp-a mom degeriniz de iyi.beta hcg mom da biraz yukseklik var. benim kombine 1/165, biyokimyasal riskim 1/35 idi (benim de papp-a mom degerim sikintiliydi, yaş riskim de vardi).kisacasi pozitif down riski cikmisti bende.baya yuksek bi risk.sizinki cutoff degerin altında.yani pozitif risk bile degil.yoksa hepimiz icin risk her zaman mevcut.kimse yuzde yuz saglikli olacak ya da yuzde yuz down sendromu olacak diyemiyor.tıp bile maksimum yuzde 99 oran veriyor ki bu risk tahmini oldugu icin, bu bile farkli sekilde sonuclanabiliyor.icinizi ferah tutun.inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…